Tezol da dökme tamam mý dersiniz..!!!
Tezol da dökme tamam mý dersiniz..!!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Elinde olanlara Allah sabýr versin.. Hýsse halka arz fiyatýna gelmiþ. Adamlar ellerindeki malýn hýcbýr malýyetý yokmuþ gibi her fýyattan her kademeden gözünün yaþýna bakmadan basýyor tahtaya.. O kadar tahta izledim böylesini görmedim.. Aldýk üç beþ kademe için ama böyle tahtada durulmaz..
Vay anasýný..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Altlarýda býr doldurmuþki deyyus sanýrsýn ereðlýnýn tahtasýný yapacak.. Böyle tahtalarda iþim olmaz..
Sabýrla bekleyeceðim ben düþtükçe alýrým orta vadede güzel olur
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Tezel Tezol diyenler "toz ol "du galiba.
Sabýrla beklemeye devam.
Yer Ýmleri