Katkýlarýnýz için teþekkürler deðerli paydaþlar. Ben ihtiyatlý bir rakamla, 350-400 civarý bir kar gelmesi olasýlýðýnda bile, þu andaki sermaye'ye göre piyasa deðerinin bayaðý bir iskontolu olduðunu düþünüyorum. Y.T.D.
Katkýlarýnýz için teþekkürler deðerli paydaþlar. Ben ihtiyatlý bir rakamla, 350-400 civarý bir kar gelmesi olasýlýðýnda bile, þu andaki sermaye'ye göre piyasa deðerinin bayaðý bir iskontolu olduðunu düþünüyorum. Y.T.D.
Herkes her hisseyi tercih edebilir bunda sorun yok ancak yanlýþ bilgi vererek bu konuda bilgisi olmayan kiþileri etkileyebilirsiniz.
Pd/dd oranlarýna bakarsanýz eðer tezoldan çok çok daha ucuz ayný sektörde þirket var.
Bulunmaz Hint kumaþý deðil.ilk yýlýnda yatýrýmcýsýna yalan vaad veren þirket.
2 yýllýk 400 mio kar dan 40 mio temettü daðýtýmý🙂🙂🙂
Neymiþ bist de büyük temettü oyuncusu olacakmýþ🙂🙂🙂
Þirketin piyasa deðeri bugünlerde 100 M USD civarýnda.
Senede 20-25 M USD kar etse benim uzun vadeli beklentilerimi fazlasýyla karþýlar.
YTD
sýz de yanlýs býlgý mý verýyorsunuz aceba,bedelsýz olarak %120'yý de eklersenýz 165mýlyon, daðýtýlabýlýr dönem karýnýn %65,45'ýný temettü verýyor 40 deðýl!!! sektörde daha ucuz hýsse varsa, sanýrým orda pozýsyon acýp, o topýkteký arkadaslarý engýn býlgýnýzle býlgýlendýrsenýz daha mý ýyý olur sanký,,,ytd
Son düzenleme : hoca59; 20-03-2022 saat: 15:31.
ýnsallah fýrma önumuzdeký yýllarda da temettu konusunda verýmlýlýðe devam eder,karý kac cýkarsa cýksýn,,,4,fabrýka da var olan 3'ünden ýkýsý gýbý, atýk kaðýttan uretým yapacak, uretýme baslamasýndan ýtýbaren gýrdý malýyetlerýne katkýsý olumlu olur, brut kar marjýný daha ýyý noktalara tasýr ve kârýný umarým býzýmle ýyý oranlarda paylasmaya devam eder,,,ytd
23/03/2022 - 23/03/2022 tarihinde EUROPAP TEZOL KAÐIT SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 15,62 - 15,70 TL fiyat
aralýðýndan 15.000 TL toplam nominal tutarlý alýþ iþlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi tarafýmca/ortaklýðýmýzca
gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte EUROPAP TEZOL KAÐIT SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ. sermayesindeki paylarým/oy haklarým 23/03/2022
tarihi itibariyle %29,2902 sýnýrýna ulaþmýþtýr/aþmýþtýr/altýna düþmüþtür. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda yer
almaktadýr.
Ad Soyad / Ticaret Unvaný : ÞÜKRÜ ERHAN TEZOL
Alýmý Ersin Bey'den bekliyordum, Þükrü Baþgan yaptý. Hem hisseyi hem de gönlümüzü aldý. Miktar küçük ama önemli. Long Life Þükrü Baþgan 😀
Güveni yitirenlerin ,kýzanlarýn, küsenlerin hisselerini þimdi itinayla topluyorlar SM-G980F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri