ahlatçý 180 bin satmýþ. Elinde ki toplam lot 82 bin idi zaten. Kimin malýný satýyosun ahlatçý![]()
ahlatçý 180 bin satmýþ. Elinde ki toplam lot 82 bin idi zaten. Kimin malýný satýyosun ahlatçý![]()
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Burada verdiðim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlý olup yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir ve her türlü alým satým iþlemlerinizde yatýrým danýþmanýnýza danýþarak karar vermeniz önerilir.
Burada verdiðim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlý olup yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir ve her türlü alým satým iþlemlerinizde yatýrým danýþmanýnýza danýþarak karar vermeniz önerilir.
yavaþtan kurbaðanýn altýndaki suyu ýsýtmaða baþldýlar
kurbaða sendromu .
Dusursunler bakalim.Burda ettigim zararin cok daha fazlasini orcay,bioen,gesan dan cikardim.Bu uzun vade yukari gittiginde karim katlanacak.Ýyi kazanclar.
Galka arzdan aldýklarýmý satmýþtým pazartesi günü. 16 dan ekledim iyi bir miktar. Halka arz furyasýndan ziyade ucuz bir halka arz benim nezdimde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Görüntü oldukça kötü bence. Takasda en çok malý olan 2 kurum vakýf ve ziraat. Toplam 6 milyon lot civarý ve onlar dökülüp, biri toplamadan bu kaðýt kolay kolay gitmez. Ky dökülür, mal 1-2 güne toplanýr diyodum ama olmadý. Tezol ucuz geyikleri bunu engelledi. Gördüðünüz gibi ucuzun ucuzu var bizim borsada. Tekfen de ucuz, senelerdir ucuz ve her gün daha ucuzluyor
Uzun vadeli temettü yatýrýmcýsý yaparlar herkesi burda da .. gözüken o þu an için ne yazýk ki...
Arzdan beri mal toplayan bir tek iþ yatýrým var. 1.8M artýda... Mal gelmiyo diye yukarý çekiyim derse, ne ala. Çok güzel olur... Ama orda ki karakterde çok sabýrlý geldi bana, gýcýk biri topluyor. Sabýrlý tahtacýlarý sevmem ben. Neyse yukarý çekerse elimde kalan lotlarýda direk verir çýkarým. Toplamda ciddi bi zarar yazýcam zaten orasý kesin. Kar etme ihtimalim hiç kalmadý... Teþekkürler tezol.
2022 de tahtaya girip, çýkýp acýsýný çýkarmaya çalýþýcaz artýk...
“Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche
Yer Ýmleri