Böyle bir hisse topiðin de kimsenin olmamasý ilginç bence. Zamanla kendinden söz ettirecektir sanýrým.
Böyle bir hisse topiðin de kimsenin olmamasý ilginç bence. Zamanla kendinden söz ettirecektir sanýrým.
Yýl sonu 240 milyon kar açýklamasýný bekliyorum, bu karý gören piyasa da gerekeni yapacaktýr.
Syg.
Halka arzda karýn %70 ini daðýtacaklarýna dair taahhütleri var. 100 milyon sermaye, 24 milyon lot ile sýð bir tahta. Orta uzun vadede ciddi rakamlara gitmesini bekliyorum. Acelem yok.
Halka arz fiyatýna yakýn hatrý sayýlýr miktarda malým var. Buralardan daha aþaðý düþerse bir o kadar daha alýr en az 5 yýl kenarda tutarým. Taahhütlerini yerine getirirler ise tadýndan yenmez...AL/SAT/TUT TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR. YATIRIM DANIÞMANINIZA BAÞVURMADAN BURADAKÝ FÝKÝRLER ÝLE ÝÞLEM YAPMAYINIZ...
Benim de son zamanlarda, Alkim den sonra en beðendiðim firmalardan. Taahhütlerini yerine getireceklerini umuyorum, þayet ekonomide çok daha büyük bozulmalar olmaz ise. Borsanýn en sevilen firmalarý da zaten, düzenli olarak hem doyurucu temettü hemde bedelsiz hisse verenlerden oluþuyor genelde.
Geçen yýl karý duruyor.bu seneki karla beraber daðýtýlabilir karýn %70 i daðýtýlacak.
Mevzuata hakim arkadaþlar acaba yýl sonu karýndan % kaçý daðýtýlabilir kar kalýyor?
2 sene toplam kar 400 mio yaklaþýk. Yarýsýný dagitsa hisse basi 2 lira eder.bi yerde hesap hatasý var mý?
Yer Ýmleri