Ürünler derken migros ve file adýna onlarýn markalarý adý altýnda üretim yapýyor. Private Label diyorlar. Mare, ecco, softy olarak deðil. Bunlar ayrica satýlýyor.
Ürünler derken migros ve file adýna onlarýn markalarý adý altýnda üretim yapýyor. Private Label diyorlar. Mare, ecco, softy olarak deðil. Bunlar ayrica satýlýyor.
Yeni halka arz olan bir hissede geri alým beklemiyorum ben, þirket bedelsiz ve temettü programý ile bence güveni verdi, bilançosunda bir falso hareketi de yok,iþini yapýyor kârýný paylaþýyor eski taahhüdü saklamasý da doðal bu konjukturde, temettü yaygarasi yapan zaten aldýktan sonra satacakti kýsa vadeli bakýp tepki veren yatýrýmcý fazla imiþ tezol da
Hissenet'e yeni üye olduðum için kullanmayý çok bilmiyorum. Yazdýðým mesajlarýn altýna ytd eklemeyi unutmuþum, ekleme yapmayý bilmediðim için bu mesajý yazýyorum. Yazdýklarým olumlu/olumsuz benim gördüklerimdir. Herkesin kendi yatýrým kararýný kendisi vermesi gerektiðini düþünüyorum.
Kýsacasý bu ve önceki mesajlarým ytd.
Tezol yatýrýmcýsýnýn güvenini kaybetmistir.temettu uzerine verdiði sözler sadece lafda kalmýþtýr.2 yýlda toplam 400 mio kar var ancak sadece 40 mio tlsini temettü olarak verecek.
Tamamen yalan dolan üzerine yapýlmýþ bir halka arz.....
býzým yatýrýmcýmýzý anlamak mumkun deðýl,acýn bakýn temettu lýstesýne,kým ne kadar temettu acýklamýs,,,!!!haa beklentýnýz daha mý fazlaydý satar gýder baska yerde pozýsyon acarsýnýz,bu kadar basýt,,,dönup dönup hýsseyý ya da patronu kötuleyene sanký madalya verýyorlar,,,adam daha ne yapsýn %40 nakýt %120 bedelsýz verýyor, kac hýssede bu verýmlýlýk var, 470 kusur hýssede????,,,ytd
Yer Ýmleri