Madem ortaya bir þey attýnýz size bir soru soruldu, etik olan kaynaðýndan bilgiyi paylaþmak olmalýydý.
Sizin yerinize, þirketin son dönem Faaliyet Raporundan alýntý yaparak ben paylaþayým bari. Ben Ersin Beyin röportajlarýndan Ocak veya Þubat gibi fabrikanýn faaliyete geçeceðini tahmin ediyorum.
''Global tedarik krizinin makine elektronik aksamýnýn teminini olumsuz
etkilemesi ve fabrika inþaatýnda yaþanmýþ olan gecikmeler nedeniyle yatýrýmýn devreye giriþ tarihi 2023 yýlýnýn
ilk çeyreði olarak revize edilmiþtir.'' (Faaliyet Raporundan alýntýdýr.)
bi dahaki sefere etik olsun diye dipnot da veririm.. hatta noter onaylý örneðini de adresinize göndereyim..
okumasý yazmasý olan kiþileriz.. araba alýrken yüz kez içinde sigara içilmiþ mi diye kontrol ediyoruz, ev alýrken tapuda üzerinde ipotek var mý diye bakýyoruz.. bi zahmet hisse alýrken de açýp faaliyet raporunu okuyun.. bu kadar zor olmamalý
üzüntüden aðlýcam ve göz yaþlarýmý Tezol tarafýndan üretilen tuvalet kaðýtlarýna silicem![]()
https://www.tezol.com.tr/faaliyet-raporlari/
foruma girip yazana kadar burayý okumak size daha fazla þey kazandýrýr..
naçizane düþüncem, hisse almadan önce yönetim kurulu faaliyet raporlarýný okumak yönündedir..
saygýlar,,
Consus enerjiden (#conse) kiralanan kojenerasyon vardý. 25.07.2022 de bitiyordu sözleþme .
Ne oldu ona acaba
Zengini fakir eden müsrif evlattýr .Memuru fakir eden süslü avrattýr .Fakiri fakir eden kuru inattýr
Minikyatýrýmcý Gökkuþaðý cini gibidir. Eðer onu bulduysanýz altýn dolu küpü bulmanýz da yakýndýr![]()
Zengini fakir eden müsrif evlattýr .Memuru fakir eden süslü avrattýr .Fakiri fakir eden kuru inattýr
Yer Ýmleri