10 bin alti iyi imiþ kimmr yi býrakýp buraya geldim. Orada BY ler birbirini yiyor. Þöyle bi 3 un altina gelsin o zaman ziyaret ederiz. Maren ile kimmr kýyaslanmaz.
10 bin alti iyi imiþ kimmr yi býrakýp buraya geldim. Orada BY ler birbirini yiyor. Þöyle bi 3 un altina gelsin o zaman ziyaret ederiz. Maren ile kimmr kýyaslanmaz.
avrupada baþlayan enerji kriziyle beraber ,enerjiye talebte ve dolayýsiyle fiyatlarda aþýrý yükselmeler oldu.Dünyada kömür ve doðalgaz fiyatlarýnýn artmasýyla ,yenilenebilir enerjinin önemi bir kez daha ortaya çýktý.
Bu manada yenilenebilir enerjinin borsadaki önemli temsilcisi margün enerjiye, yatýrýmcý ilgisi bu günde devam ediyor.
Borsa kumar olmus. +6 dan -1 e...
10.60 iki kere gitti orda dedim bir bokluk var takastan devam ettim deðiþen birþey yok kim açýða sattý anlamadým bile bekleyecdgim
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Spek düþünsün 1900 lotu var maliyet benden yüksek garanti ve iþ baþta
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
baþtakiler satýyor belliydi düþecegi pahalý bi halka arz dý zaten
Yarýn yukarý süremezlerse büyükler düþünsün, ben ne düþüneceðim
Yer Ýmleri