Mevzuyu güneþ patlamalarýna baðlýyorlar, elektrik kesintileri olacaðýný senelerdir yazýyorum. Bu baþlýðý açarken de böyle mesajlar yazmýþtým. Kesintiler iki yýldýr yapýlýyor, Ýstanbul'da pek hissedilmiyor ama süreleri yavaþ yavaþ artacak. 15 gün sürecek elektrik kesintileri olabilir. Bu durumda asayiþ sorunlarý olacaktýr. Elektrikler kesilince, kameralar çalýþmayacak, özellikle büyük þehirlerde cinayetler patlama yapacaktýr. Geçen gün, Ankara'da gürültü cinayetlerini hatýrlayýn.Ýngiltere Baþbakan Yardýmcýsý Oliver Dowden, elektriðin ve internetin uzun süre kesilme ihtimaline karþý vatandaþlarýna:
Pil ve pille çalýþan araçlarý evde stoklamasý gerektiðini söyledi. Ayrýca mum da almalarý önerisinde bulundu.
Ýsveç de benzer bir uyarý verdi.
Aywaaa...!
Bunlar çapsýz be yaaaa...!
ABD destekte bir gün mola verse o gün bunlar ortadoðudan buhar olurlar......!
https://www.aa.com.tr/tr/dunya/israi...ndemde/3073557
Sabri Þenel
@sabrisenel
Özal Malatyalý ama Kürt deðildir. Annesi Çemiþgezekli Ermeni, Babasý Arapgir Ermenisidir. Babasý hiç Müslüman olmadýðý için ondan bahsedilmez. Ýslamý kabul ettikten çok sonralarý Sünniliðe önce Korkut sonra Turgut en sonra Anneleri geçmiþtir.
Bu olayda Solt lake Stide gerçekleþmiþ, malum Mormonlarýn ve Kuzey Amerika’nýn derin devletinin merkezi. Oradan da yollarý yine kontrollü Ýskender Paþa Dergahýna açýlýr.
Ve böylece ÝTÜ'de þarapçý kardeþler olan Özallar, islamcý kardeþlere dönüþürler....
ABD, Özal'ý seçip iktidara getirmek için CIA Türkiye sorumlusu Paul Henze ile Kenan Evren'i baðladýlar.
Bu yüzden Kenan Evren, Demirel'in kurdurduðu ve baþýnda Ali Fethi Esener Paþa olan, Büyük Türkiye Partisini veto edip seçime sokmadý. Bunun üzerine
Demirel, ikinci partiyi kurdu (DYP), baþýnda Hüsamettin Cindoruk vardý. Evren Paþa bu partiyi de veto edip seçimlere sokmadý ve Özal bu þekilde kazandý.
Ey oðul; Türkiye'de siyaset yapmak Türkler için çok zordur....illaki kripto ve iþbirlikçi olacaksýn...
Mankurtlastýrýlan Türk evladý bir türlü uyanamýyor ama bu gidiþat ile evini, ailesini, topraðýný, ülkesini, devletini kaybedecek, çocuklarý, torunlarý yaþayacak ülke arayacak çünkü bu kriptolarýn görevleri var, o görev için getirildiler ve görevlerini çok iyi yapýyorlar.
Ýsrail merkezli N12 televizyonuna konuþan Ýsrailli bir kadýn asker, giriþ kapýsýný kýrarak girdikleri "Holit" isimli bir kibutzda komutanýnýn "vur emrine" uymayý reddettiði anlarý þöyle anlatmýþtý:
"Bana iþaret etti ve 'Þuraya (tankla) ateþ et, teröristler orada.' dedi. Ona, 'Orada siviller de var mý?' diye sordum. Bana, 'Bilmiyorum, sadece ateþ et.' diye cevap verdi. Ateþ etmemeye karar verdim çünkü burasý Ýsraillilerin yaþadýðý bir kibutzdu. Bunun yerine eve makineli tüfeðimle ateþ ettim."
Bir diðer kadýn asker de çatýþmada yer alan hiçbir askerin tank kullanma eðitimi olmadýðýný, "Bu silah sistemi için özel eðitim almanýz gerekiyor. Hiçbirimiz almadýk. Yaklaþýk 10 dakika içinde, sistemin uzmaný olduk. Çalýþtýrdýk, ateþ ettik, sorunlarýný çözdük." sözleriyle itiraf etmiþti.Abi bilmiyorum ki, bu kadar da olur mu? Ýnanýlýr gibi deðil.Soruþturmanýn ayný zamanda bir Ýsrail savaþ helikopterinin Hamaslýlara ateþ açarken sivilleri de vurduðunu ortaya çýkardýðý iddia edilen haberde, þu ifadelere yer verilmiþti:
"Bir polis kaynaðýna göre, soruþturma ayný zamanda olay yerine gelen ve görünüþte oradaki teröristlere ateþ açan Ýsrail ordusuna ait bir savaþ helikopterinin de bazý festival katýlýmcýlarýný vurduðunu gösteriyor. Polise göre festivalde 364 kiþi öldürüldü."
https://t24.com.tr/haber/ertugrul-oz...-miyim,1141680
Ertuðrul Özkök: Doktor, korkma açýk söyle; 5 aþý oldum, 5 yýl içinde ölecek miyim?"Herkese duyuruyorum ki bu Kanadalý adam þudur"
Herkese duyuruyorum ki;
(*) BÝR: “Covid 19 aþýlarýnýn kalp kasý hasarýna sebep olduðu ve bu sebeple önümüzdeki yýllarda birçok insanýn hayatýný kaybedeceði iddasý olan Dr Alan Shoemaker bu iddalarý nedeniyle soruþturulmaktadýr ve lisansý askýya alýnmýþtýr.”
(*) ÝKÝ: “Bu açýklamasý yeni deðildir. Aðustos ayýnda yaptýðý açýklamalar ülkemizde bugün gündem olmuþtur.”
(*)ÜÇ: “Dr Alan’ýn bahsettiði iddalar bilimsel olarak geçerli olmayýp, toplum saðlýðýna yönelik ciddi bir tehdit olarak deðerlendirilmiþtir.”
(*) DÖRT: “Dr Alan ile ilgili baþlatýlanr soruþturmanýn baþlangýç bölümünü aynen bilginize sunuyorum:”
"Hepiniz öleceksiniz" diyen o doktor hakkýnda baþlatýlan soruþturma
Prof. Melih Us, hepimize “Beþ yýl içinde öleceksiniz” diyen doktor hakkýnda baþlatýlan soruþturmanýn belgelerini de yayýnladý.
Ýþte o belgede yazýlanlar:
“8 Aðustos 2023'te Ontario Doktorlar ve Cerrahlar Koleji'nin Soruþturma, Þikayetler ve Raporlar Komitesi tarafýndan Dr. Shoemaker hakkýnda belirlenen suçlamalar þunlardýr:
Dr. Shoemaker'ýn mesleki kötü davranýþta bulunduðu iddiasý: a. O. Reg. 856/93'ün 1(1)33. maddesi uyarýnca, týp pratiði ile ilgili olarak, tüm koþullar göz önüne alýndýðýnda, üyeler tarafýndan ahlaki açýdan utanç verici, ******** veya mesleki olmayan olarak kabul edilebilecek bir eylem veya ihmali gerçekleþtirdiði;
O. Reg. 856/93'ün 1(1)2. maddesi uyarýnca, mesleðin uygulama standartlarýný sürdürmede baþarýsýz olduðu iddiasý. “
Anlayacaðýnýz adamýn yaptýðý bir tür insanlarý paniðe uðratacak yalan yanlýþ iddialarý ortaya atmak.”
Burak Doðan
@doganburak29
·
42d
SON DAKÝKA!
Ümit Dikbayýr ÝYÝ Parti'den ihraç edildi...
Yer Ýmleri