İsrail'de, İran'a nükleer saldırı tartışılıyor.
İsrail'de, İran'a nükleer saldırı tartışılıyor.
Cemil Barlas
@secondvirus
·
2s
israil terör devleti kendi vatandaşlarının gitmesine müsade etmiyor.. ucakları ve yolcuları sınırlandırıyor
koloni dağılma tehlikesi ile karşı karşıya..
Ezra'nın Kolonisi... Ezra, Büyük Kiroş'un veziriydi. Bunlara Yahudi ismini de onlar verdiler ve geçmişlerini unutturdular.
Bir Tevrat yazdılar, ilk Tanrıları da yine Büyük Kiroş'tu.
Bin sene sonra, Babil'de ikinci Tevrat yazıldı, Yahudilere geçmişleri yine unutturuldu.
Bugün, Yahudi, kendini yaratana saldırıyor.
Yaradana saldırılır mı? Taş olursun, tuzla buz olursun. ***** ikerler işte büle.
Entegral Tarih gerçekleri yazar. Entegral Tarihi ayvagöbekli yazar. Entegral Tarih diyor ki:
İsrail yok olacak...
Cemil Barlas
@secondvirus
·
2s
israil terör devleti kendi vatandaşlarının gitmesine müsade etmiyor.. ucakları ve yolcuları sınırlandırıyor
koloni dağılma tehlikesi ile karşı karşıya..
Ezra'nın Kolonisi... Ezra, Büyük Kiroş'un veziriydi. Bunlara Yahudi ismini de onlar verdiler ve geçmişlerini unutturdular.
Bir Tevrat yazdılar, ilk Tanrıları da yine Büyük Kiroş'tu.
Bin sene sonra, Babil'de ikinci Tevrat yazıldı, Yahudilere geçmişleri yine unutturuldu.
Bugün, Yahudi, kendini yaratana saldırıyor.
Yaradana saldırılır mı? Taş olursun, tuzla buz olursun. ***** ikerler işte büle.
Entegral Tarih gerçekleri yazar. Entegral Tarihi ayvagöbekli yazar. Entegral Tarih diyor ki:
İsrail yok olacak...
Mücteba Hamaney şehit olmuş.
https://www.indyturk.com/node/573546...%B1kar-yol-yok
İran'da çalışmaz demokrasi... Demokrasi, tiranlığa gidişin en kestirme yoludur. Bunlar önemli değil, beklentimi açıkça yazdım ve bekliyorum: İran körfezi işgal edecek. İsrail yok olacak.Humeyni, "Halkın taleplerine kulak vermeliyiz. Demokrasiden başka bir çıkar yol yok. Bana göre, bir ülkeyi yönetmenin en akıllıca yolu çoğunluğun söz sahibi olduğu demokrasidir" dedi.
Demokrasinin sağlıklı bir şekilde işlemesi için seçimlerin özgürce yapılması gerektiğine işaret eden Humeyni, "Eğer birileri, toplumun belli bir kesimini temsil edenlere temsiliyet hakkı tanımıyor ve seçimlerin sağlıklı bir şekilde yapılmasına izin vermiyorsa, akıl dışı işlere başvurmak zorunda kalıyorlar" ifadelerini kullandı.
Ülkede çoğunluğun görüşünün esas alınmasının daha az bedele mal olacağını belirten Humeyni, diyalogun toplumsal çıkmazdan kurtulmanın yolu olduğunu kaydetti.
Nevahim üssü vurulmuş. Tel Aviv'de sığınak vurulmuş. Netanyahu'nun mındar olduğunu tonla hesap yazdı.
Hasan Humeyni kızıl... Bariz kızıl. O zaman yeni dini lider olmaya uygundur. Bir Kelt atasözü vardır: Her Kelt, kızıl değildir ama her kızıl, Kelt'tir.
Fırat İsmail İbrahimoğlu
@ibrahimoglu1988
·
5s
Ehl-i sünnet dışı her akım küfürdür!Mehmet Tülüce
@mehmettuluce51
·
2s
Pardon, sen Yahudi misin yoksa Hristiyan mı?
Zira 4 mezhebe göre 'Ehl-i kıble tekfir edilmez'. Bu konuda 4 mezhebin görüşünü cilt ve sayfa numarasıyla verebilirim."![]()
https://x.com/siyahsancakx/status/2032577664796475645
Linkte video var.SİYAH SANCAK
@siyahsancakx
⚫️ Arjantin’de sel felaketi için bölgeye giden milletvekilinin feci şekilde burnu kırıldı.
Kırık sesinin duyulduğu saldırı, hastaneye kaldırılan milletvekilinde travmaya neden oldu.
Ben birinin ''kel kafasının kırılabileceğini'' yazıp duruyordum, değil mi? Bunlar bir şey değil. Demokrasi var, seçim yapılacak ve beni yönetecekleri seçeceğim. İyi de hepsi yolsuzluk yapıyorlar. En dürüst adam bile kısa sürede bozuluyor. Çünkü, siyasetin finansmanı yolsuzlukla yapılıyor, sistem böyle.
Gelecekte demokrasi, seçim falan olmayacak. Çok büyük çeteler ortaya çıkacak, büyük şehirleri ve bölgeleri kontrol edebilen, ağır silahlı çeteler. Başlarında tarih, felsefe, siyaset, hukuk, askerlik ve psikolojiden anlayan donanımlı liderler olacak. Vergiyi bunlar alacaklar, bir çeteye bağlı olmayan canından olacak. Falan filan...
Yer İmleri