Originally Posted by
ayvagobeknuri
Peki, Trump, Ukrayna'ya silah gönderimini durdurursa ne olur?
Þu olur: Avrupa ve özellikle Almanya, Rusya ile anlaþmanýn yollarýný aramaya baþlar. Çünkü Almanya'da nükleer silah yok, bu
yüzden Rusya'nýn nükleer þemsiyesinin altýna girmek isteyecektir.
Ayrýca Rusya'nýn hakliliði ortadadýr, tarihte Ukrayna diye bir devlet olmamýþtýr. Ayrica Ruslar, ortodokslarýn yaþadigi yerleri alarak meseleyi kapatacaklarini söylediler. Bu dünyada hiçbir güç Rus topraðýna çökemez. Bu sorunun çözümü, kuzeyden güneye ortodoks ve katoliklerin yasadigi yerlerin bölünmesidir.
Hürmüz konusunda, Abd, Ingiltere'yi ise ekonomik açidan tehdit ediyor. Bu konuyu daha sonra yazacagim, bu tehdit sebebiyle Ingiltere de Almanya-Rusya ittifakina yanasacak ve dunyanin yeni hegemonu ortaya cikacaktir.
Almanya-Rusya-Ingiltere ittifaki.
Ayvagobekli bunlari ince ince dusunmus, 15 sene once senaryoyu yazmistir. Gödünü de baðladým, baþýný da baðladým, bu yüzden senaryonun disina cikilamaz.
Yeni dunya duzeninde Japonya, uzak dogunun hegemonudur.
Abd, Amerika kitasi ve Kuzey Afrika disindaki Afrikanin hegemonudur.
Fransa, Kuzey Afrika ve Guney Avrupa'nin hegemonudur.
Yeni dunya duzeninde Israil yoktur.
Suud, deve gödü yaðlar.
Bunlari 20 sene önce matematiksel denklemler gibi olusturdum.Abi benim IQ'um Einstein'dan 8 eksikti. Þimdi çok eksildi be ya. Bu yuzden fikirlerimi hiç deðiþtirmiyorum.
Analez tamam.
Güldürdün 
ayvagobeknuri adlý kullanýcýya tekrar itibar puaný vermeden önce biraz diðer kiþilere de puan vermelisiniz.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðil, tamamen kiþisel görüþlerimdir. Al, Sat, Tut kararlarý tamamen okuyucunun kendisine aittir. Buradan kimseye yatýrým tavsiyesi verilmez.
Türk Atasözü : "Kelin ilacý olsa baþýna sürer."
Yer Ýmleri