Estağfurullah...5-6 gün önce aşağıdaki haber var.
https://www.aa.com.tr/tr/politika/mh...t-etti/3875822
Sonra Ulvi İzzet Yönter'in istifası var. Bu arada rezil edilen bir Chp belediye başkanı var. Erol Köse'nin intiharı var. 28 şubatta Müslüm Gündüz hadisesi vardı, Fadime diye bir kadınla basılmıştı. Rezillik aynı.MHP Genel Başkanı Bahçeli, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti.
Bu rezillikler bir dönem sona ererken ayyuka çıkar, bir dönemin bittiğini, yeni döneme geçileceğini gösterir.
Rezillikler olurken; siyaset, partiler, iş dünyası, spor dünyası, medya, sanat alemi olduğu gibi dizayn edilir. Hangi şarkıcı ünlü olacak, kimler tvlerde konuşacak, kimler analiz yapacaklar belirlenirler ve denenirler.
Ayrıca TSK ve Azerbaycan Ordusunun tamamen entegre olması, buna Pakistan Hava Kuvvetlerinin(en az Türk Hava Kuvvetleri kadar, belki de daha güçlü) de entegrasyonunun tamamlanması önemli. Pakistan Kara ve Deniz Kuvvetleri ile Türkmenistan, Özbekistan ve Kırgızistan'ın da bu güce katılımı hızla devam ediyor. Bence bu hazırlıklar İran için değil. Abd ile İran arasındaki arabulucu, Pakistan genel kurmay başkanıydı. İngiltere ile Eurofighter uçaklarının bakım ve eğitim anlaşması da imzalandı. Alınacak uçak sayısı 60'a çıkarılabilir.
Benim gördüğüm, gelişmeler Abd'nin istekleriyle uyumlu. Türkiye finanse edilecektir. Cevheri Güven'in bugünkü videosu da izlenebilir, geçenlerde bir videosu daha vardı.
Tabii rezillik derken, Sarıgül, bunu üst boyuta taşıdı.
Turan Kışlakçı
@turankislakci
·
4s
Niccolò Machiavelli, “Prens” adlı eserinde şöyle der:
“Komşunu yenmek için büyük güçlerle ittifak kurmak, stratejik bir tuzaktır; eğer kazanırsan, daha büyük gücün kölesi olursun; eğer müttefik güç yenilirse, öfkeli komşunun karşısında yalnız ve savunmasız kalır, yok edilirsin.”
https://x.com/haberaktifcom/status/2038274004985762242
Linkte video var. Alaycı bir gülümsemesi vardı ve itici geliyordu. Şimdi öyle değil, çok düzgün bir adam, Ekrem Başkan çok doğru yapmış. Dürüst, doğru birini bulmak zor, buldun mu bırakmayacaksın.Haber Aktif
@haberaktifcom
Gökhan Günaydın siyasete dönüşünü anlatıyor:
“2019’da bir bayram günü evdeydim. Telefon geldi, konuşma yapıyorum.
80 yaşını aşan annem, ‘Bayramda bu kadar uzun konuşulur mu oğlum?’ dedi.
Ben de ‘Telefondaki Ekrem İmamoğlu’ dedim.
Annem, ‘Aaa ver, ben konuşayım’ dedi.”
İmamoğlu bizim süper kahramanımızdır.
Yer İmleri