https://x.com/Profesorfacia/status/2037754748556705839
Linkte video var.Tüm engellemelere rağmen Ekrem İmamoğlu...
https://x.com/Profesorfacia/status/2037754748556705839
Linkte video var.Tüm engellemelere rağmen Ekrem İmamoğlu...
https://x.com/_InfoGram_/status/2038475065663345024
BREAKING🚨: This is ABSOLUTE CINEMA🔥
🇺🇸Trump Yesterday : I want Iranian 🇮🇷 to do HISTORIC protest against their regime.⚡
🇺🇸 Americans Today: 7 millions started NO KINGS protest against Trump which becomes the LARGEST protest in U.S. history.🔥
BELT TREATMENT to Trump 🔥 ⚡
DeepL ile çevir
SON DAKİKA: Bu tam bir sinema
Trump dün: İranlıların rejimlerine karşı TARİHİ bir protesto düzenlemesini istiyorum.
Bugün Amerikalılar: 7 milyon kişi Trump'a karşı "NO KINGS" protestosu başlattı; bu, ABD tarihinin EN BÜYÜK protestosu oldu.
Trump'a "BELT TREATMENT")))))))))))))))))))))))) Gerçek medya işte burada... Linkte video var.
Çekiç
@CekicGame
Bir avuç çeyrek altın satın aldım ama kafama bişey takıldı
Kuyumcu tanesini bana 12 bin TL'den sattı internette 10.204 TL olarak görünüyor.
Kazıklandım mı
cansu
@cnskryll1
·
25 Mar
Kuyumcuda kazanacak sonuçta nabsın adam taş mi yesin dkdkdkkdÇekiç
@CekicGame
·
25 Mar
Zıkkımın kökünü yesin hagshgashDeniz Şevki Kayabay
@kayabay
·
25 Mar
İnternette her gördüğünüze inanmayın bir.
Altın bu ara çok volatil (yani fiyatı çok oynuyor) iki.
Fiziki altın ile sanal altın arasında fiyat farkı vardır üç.
Kazıklanmış da olabilirsiniz dört.Çekiç
@CekicGame
·
25 Mar
Sanal altın almak mı daha mantıklıDeniz Şevki Kayabay
@kayabay
·
25 Mar
Altın, genelde fizikî olarak alınır.
Ekonomik sistemdeki büyük problemlere karşı güvencedir.
Sanal altın alımı, kısa dönemde bir kâr sağlayacağı düşünülürse mantıklı olabilir.
Ama sanal altınınızı cart diye fizikî olarak çekemezsiniz.Yağmur
@yakamozsun_34
·
25 Mar
Bende dün aldım 24 ten yarımı harem den baktım 22 bucuk 🤣🤣Çekiç
@CekicGame
·
25 Mar
senide mi kazıkladılar agfsgafsgEyşan
@Efsaneloji
·
25 Mar
Ya saçmalama kanka sen kuyumcuyu kandırmışsın çok iyi fiyat shshdhÇekiç
@CekicGame
·
25 Mar
Harbimi diyon vicdansız kandırma beniDerya
@deryaxsl
·
25 Mar
Hayır kazıklanmadın, kuyumcuda işçilik + kar payı varÇekiç
@CekicGame
·
25 Mar
kendi yapıyor sanki çeyrekleri valla kafam karıştıA. Sena
@asena161
·
25 Mar
Altınlar sahte gibi duruyor kazıklandın büyük ihtimal
Çekiç
@CekicGame
·
25 Mar
yok be sahte olamaz yeni çeyrek diye sattı kuyumcuda tanıdık
A. Sena
@asena161
·
25 Mar
Başka bir kuyumcuya sor bakayım altın kaplama olabilir
Çekiç
@CekicGame
·
25 Mar
içime kurt düştü şimdi🌹🏵Ceren CANDAN 🐕🌸
@BorsaEkonomi09
·
25 Mar
Altın yok diyorlar nasıl aldın
Çekiç
@CekicGame
·
25 Mar
önce yok dedi sonra dur yeni çeyrekler geldimi bakayım dedi 12 binden satın aldım bende✨
@astikbizbunlari
·
25 Mar
Bence yükselişe geçecek kazanırsın
Çekiç
@CekicGame
·
25 Mar
hadi inşallahMesajlar akar durur...Finansal Rehber
@KartVeKredi
·
25 Mar
Ben bir avuç kabak çekirdeği gördüm
Çekiç
@CekicGame
·
25 Mar
Yakın gözlüğünü tak bir daha bak aga![]()
#SONDAKİKA | İspanya, İran savaşına katılan uçaklara hava sahasını kapattı.
Fink'in gelişi, 4 deniz projesiyle ilgiliyse, boğazlar, yeni yapılan boğaz geçişi ve Zengezour'a Trump Koridoru denilmesi, Abd'nin Türkiye üzerinden Karadeniz'e, Hazar'a hatta ortaasya'ya girmesi, Rusya'nın karnından hançerlenmesi demektir. Bu durumda, Ruslar da İran üzerinden, Türkiye'ye saldırabilirler. Haberler iyi değil.Adana Yerel
@adanayerel01
·
1d
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İran’dan ateşlendiği belirlenen ve Türk hava sahasına giren bir balistik mühimmatın Doğu Akdeniz’de konuşlu NATO hava ve füze savunma unsurları tarafından etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
https://x.com/SDTR2xcbjh/status/2038602339196526669
Linkte video var da 190 milyon dolar için Türkiye'ye gelip, Erdoğan'la mı görüşecek?SonDakika TR
@SDTR2xcbjh
Fink, Erdoğan'a ultimatom: Kur garantisi ya da faiz yüzde 40
BlackRock CEO'su Larry Fink, Türkiye'deki 200 milyon dolarlık yatırımını koruma şartı olarak iki seçenek sundu: dolar kuru güvencesi ya da 22 Nisan'da Merkez Bankası faizinin en az yüzde 40'a çıkarılacağına dair taahhüt.
Erdoğan faiz artışı ifadesini kullanamayacağını öne sürerek savuşturdu; Fink ise Pakistan müzakereleri olumlu sonuçlanırsa parasını şimdilik çekmeyeceğini söyledi.
https://x.com/ajansmuhbir1923/status...14386571432054
Linkte video var. Bir tarafta İzzet Ulvi Yönter var da karşı taraftaki Eyüp Yıldız değil. Bahçeli'den sonra kimin genel başkan olabileceğini bir kaç kez yazmıştım.🎙️ Muhbir
@ajansmuhbir1923
Levent Gültekin, MHP’deki krizi ve Sedat Peker’in bu krizdeki yerini anlattı:
“İzzet Ulvi istifa edince Sedat Peker, İzzet Ulvi’nin suçladığı Eyüp Yıldız denilen başdanışmanını takibe alıyor ve bütün gönderilerini beğenmeye başlıyor.
Ciddi bir iç savaş varmış MHP’de.
Bahçeli sonrasına dönük bir hazırlık var.
Bir tarafta İstanbul grubu dedikleri İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın’ın başını çektiği bir grup.
Öbür tarafta Anadolu Grubu dedikleri Bahçeli’nin başdanışmanlarından Eyüp Yıldız var.
Söylentilere göre Devlet Bey hastalandığında İzzet Ulvi Yönter bayağı bir genel başkanlık hazırlığı içerisine girmiş ve o çerçevede de gruplaşmalar oluşmuş.”
Nevzat Çiçek
@nevzatcicek
·
1 sa
İlk günden itibaren bu hata dikkat çekmiştim ve İran’ın Füceyre Limanı’nı sürekli vurmasının sebebinin de alternatif güzergaha izin vermemesi olarak söylemiştim
Şimdi İran Habşan-Füceyra petrol boru hattını da hedef aldı. Birleşik Arap Emirlikleri artık Hürmüz Boğazı'nı bypass etme çabalarını İran durdurmaya çalışıyor
İran daha önce de BAE’de Habşan Doğal Gaz Tesisi ve Bab Petrol Sahası’nı hedef alan füze saldırıları gerçekleştirmişti
Halen aktif durumda olan tek petrol boru hattı Suudi Arabistan'a ait Doğu-Batı Boru Hattı'dır.![]()
Yer İmleri