Originally Posted by
ayvagobeknuri
MAH Ajansý
@mahajansi
·
16s
Bu konulara hiç girmek istemezdim.
Ancak CHP’li Suat Özçaðdaþ, Kahramanmaraþ’taki saldýrýyý Ýslam’a, dini inanclara ve Ramazan etkinliklerine baðladý.
Bakýn saldýrgan Ýsa Aras Mersinli’nin annesi Pýnar Mersinli’nin instagram paylaþýmlarý.
Anne seküler, Atatürkçü ve CHP’ye yakýn Eðitim Sen üyesi.
Saldýrganýn babasýysa sosyal medya hesaplarý üzerinden yetiþkin içerikli adult hesaplarý ve alkolü özendiren hesaplarý takip ediyor.
Yani Nuri Bey,
Saldýrgan CHP milletvekinin dediðinin tersine seküler, Atatürkçü, CHP'li aileden falan çýkýnca bir rahatlama mý gelmesi lazým bize, daðýlabilir miyiz þimdi, ne diyorsunuz?
CHP milletvekilinin de benzer bir þekilde böyle saçma kategorik bir tespit yapmasý da zaten muhalif kitleye karþý yýllardýr oynanan orta oyununu gösteriyor iþte bize.
Ayrýca yerin dibine batsýn Sayýn Tayyip Bey'in samimi üzüntüsü.
Samimi üzülmesin, bulunduðu makamýn gereðini yapsýn.
Bulunduðu makamýn gereði, o makamda kendisini manda sütüyle besleyen milletin çocuklarýnýn can güvenliðini ve esenliðini saðlamaktýr.
Býrak yakýn çevresinin saçýnýn teline dokunulmasý, iki usturuplu kelam edenin "Cumhurbaþkanýna hakaret" ve "halký kin ve düþmanlýða tahrik" gibi suçlarla derdest edildiði yerde, milletin çocuklarýnýn canýný da týpký kendisini koruduðu gibi korumasýný bekleriz.
Bunu ideoloji, siyaset, parti taraftarlýðýyla falan yazmýyorum.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðil, tamamen kiþisel görüþlerimdir. Al, Sat, Tut kararlarý tamamen okuyucunun kendisine aittir. Buradan kimseye yatýrým tavsiyesi verilmez.
Türk Atasözü : "Kelin ilacý olsa baþýna sürer."
Yer Ýmleri