Dolar yükseliş topiğine makas gelmiş,hala hazır buraya gelmemişken ben en iyisi şimdilik tüğeyim![]()
Dolar yükseliş topiğine makas gelmiş,hala hazır buraya gelmemişken ben en iyisi şimdilik tüğeyim![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Büyük düşünür, Süleyman Demirel ne demişti.?
Tencerenin deviremiyecegi iktidar yoktur.!!
Bende diyorum ki, Doların indiremeyecegi kepenk yoktur...!
İlk örneğini az önce, Kuru Kahveci ve Pelit çikolata basın açıklaması ile duyurdu..
İmalat işi yapıyorum. Dün ham madde fiyatı 80.00 tl fiyat alarak teklif verdiğim işin ham maddesini 86.00 tl ye aldım. Nasıl olacak bu iş? Benim gibi kıytırığı bilemiyor ise ,büyükleri ne yapacak ?
SANIRIM GAZ YAĞI KUYRUĞU DEĞİL EKMEK KUYRUĞU nu görünce akıl başa gelecek.
Ama ona da cevap hazır. DIIIIIIIIIIIIIIIŞ Güçler. Koyun bol olunca.
Geçmiş olsun
Size dokunmaz inşallah ancak çoook kişi batabilir
Diyelim anlaşma yaptım araba fabrikasına küçük imalatçıyım
Örnek
İkiyüzellibin adet fren pabucu tane 50 TL
Kar 20 TL idi
Şimdi tane başı zarar 20 TL olunca
Ne olacak icra mahkeme
Ve batış
Dolar oniki olursa
Kar miktarı zarar miktarına dönüşür
Büyük işletmeler Acımaz
Anlaşmayı kor önüne
Şirket avukatı bi ihtar çeker sonra verir mahkeme vs
Son düzenleme : Moruk; 23-11-2021 saat: 21:21.
Apple, Türkiye’de iPhone satışlarını geçici olarak durdurdu
Apple’ın internet sitesi üzerinden sipariş vermeye çalışanlar, "Şu anda mevcut değil" uyarısı ile karşılaşıyor / HaberTürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri