-

Originally Posted by
pit
Merak ediyorum hazine ödeme garantili projeler için de aynısını düşünüyor musunuz?
Birakin bu arkadasi! kendisi 49 yasinda emekli olmus( eger malulen degilse) ustlerdeki kendi ifadesine gore. Kendisine soruyorum sayin pisikletci maasinizi her ay cekerken benim ve bizim cocuklarimizi dusunuyor musunuz?
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
enkahramanrıdvan
Birakin bu arkadasi! kendisi 49 yasinda emekli olmus( eger malulen degilse) ustlerdeki kendi ifadesine gore. Kendisine soruyorum sayin pisikletci maasinizi her ay cekerken benim ve bizim cocuklarimizi dusunuyor musunuz?
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet dusunuyorum
Uzuluyorum ama bana hak verilmis naapim emekli maasini red mi edeyim?
Burada onemli olan kisiler degil kavramlar
210 ulke arasinda en fakir biziz ama en zenginmis gibi kurallarimiz var
Acisini torunlarimiz cekecek
Ayni Kahrolasi Demirelin 38 yasinda emekli ettigi yuzbinlerin faturasini bizim odedigimiz gibi
Eger o yuzbinlerce genc insan 38 yasinda emekli olmasaydi ben simdi 2300 degil belkide 3300 TL maas alacaktim
AKP yakinda EYT yasasi cikarir ve gelecekteki torunlarimizin maasi 100 dolara yaklasir. Aferin size
-
Bugün mecliste eyt görüşülmüş, çalışma başlatıyorlarmış. Bakalım ne zaman çıkarılacak.
-

Originally Posted by
thron
2030 tan sonra emekli olacaklar için sgk emeklilik sistemine hiç girmemek asıl avantaj olacak.
gidişat belli az prim ödeyenlere seyyanen zam yapıp oy almaya çalışacaklar.
e ülkenin yarına da prim asgari den yatıyor o zaman 5 birim fazla da yatırsan alacağın maaş asgari ücretlinin az üstü olacak.
2030 yilinin bir onemimi var? Kanunda boyle bir ibare varmi? Bilmedigim icin soruyorum
-
18 yas oncesi staj olarak kabul edilir onlarin baslangic tarihleri 18yasin doldugu gun olmalidir, kontrol ediniz

Originally Posted by
rapsody
1979 senesinden önce 16 yaşından kücük işciler ozellikle bayanlar, rapor almadan ssk girişi yapılamıyordu.
Heyet baskanının 12 yaşindaki kisiye 16 yaş bünyesine sahiptir, çalışmasında engel yoktur.
İlkokul diplaması ile birlikte ssk şube mudürlüğüne ibrazı gerekiyordu.
25 yaşında emekli olan yoktur.
32 yaşında bayan emekli olan vardır.
Mi 9T cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
2500tl yi alabilmesi 1999 oncesi calistigi donem sayesinde oluyor
ABO nedir neye yarar bi arastirmalisiniz.
Eger sizler 2008 sonrasi baslangic tarafinda iseniz cok uzucu bir durum bunu lutfen unutmayiniz

Originally Posted by
bisikletci
Bizim bi akraba var gecen gun konusuyorduk adam aynen sizin dediginiz gibi 99 oncesi girisli
Hayati boyunca hep asgari ucretten yatirilmis primler ve su andaki maasi 2500 civari
2 sene once emekli olmustu. Yani sizin dediginiz gibi sansli falan degiller
-
kaynak takvim gazetesi yada her hangi bir youtube video ise takmayin onlari kafaniza

Originally Posted by
KIZILDAG
Bugün mecliste eyt görüşülmüş, çalışma başlatıyorlarmış. Bakalım ne zaman çıkarılacak.
-
2008+ sonrasi baslangic olanlar icin olabilir
hani 9000 gun odemeleri gerekiyor ya onlarin

Originally Posted by
bisikletci
2030 yilinin bir onemimi var? Kanunda boyle bir ibare varmi? Bilmedigim icin soruyorum
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri