-
-

Originally Posted by
mert45
Dolar tabbikine
Zimbawe doları ama

bereketli olsun. yakışır
Bende tüm hazırlıkları yaptım bugün son yastık altındakileri de yatırdım bekliyorum
Kazancımı Rus Rublesine çeviri cem unutucam
-

Originally Posted by
baba_baskan
bereketli olsun. yakışır
Bende tüm hazırlıkları yaptım bugun son yastık altındakileride yatırdım bekliyorum
Kazancımı Rus Rublesine çeviricem unutucam
Evet ..Rus a çevirmek daha eğlenceli ..ohh pardon ..daha mantıklı yanee ..yakışır ..
Cümlemize bereketli olsun
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
mert45
Evet ..Rus a çevirmek daha eğlenceli ..ohh pardon ..daha mantıklı yanee ..yakışır ..
Cümlemize bereketli olsun

Amin İnşallah
-

Originally Posted by
baba_baskan
bereketli olsun. yakışır
Bende tüm hazırlıkları yaptım bugün son yastık altındakileri de yatırdım bekliyorum
Kazancımı Rus Rublesine çeviri cem unutucam
Aman svg. baba_baskan.
Realize olabilir filan dedik etkilenmeyin. Kabak gibi rallinin ortasındayız, düzeltir eder ama sonra çok sert devam edebilir, ne olur dikkatli olun poz büyüklüğünü kesinlikle sizi rahatsız edecek seviyeye getirmeyin (bazısı için 1 bazısı için 1000 bazısı için de 10000 kontrat bu...)
Bu, başlıktaki herkese uyarı olsun. %100 emin olsanız bile bence 2 - 3 kaldıracı geçmeyin.
Memedabi doğru diyor, vobla şaka olmaz.
-

Originally Posted by
nosfecagri
Aman svg. baba_baskan.
Realize olabilir filan dedik etkilenmeyin. Kabak gibi rallinin ortasındayız, düzeltir eder ama sonra çok sert devam edebilir, ne olur dikkatli olun poz büyüklüğünü kesinlikle sizi rahatsız edecek seviyeye getirmeyin (bazısı için 1 bazısı için 1000 bazısı için de 10000 kontrat bu...)
Bu, başlıktaki herkese uyarı olsun. %100 emin olsanız bile bence 2 - 3 kaldıracı geçmeyin.
Memedabi doğru diyor, vobla şaka olmaz.
Viob yapacaksan en az 1 e 5-6 yapacaksını ki anlamı olsun .
Yoksa kredili al spotu duble yap aynı hesap 2 kaldıraç çok mantıksız
-

Originally Posted by
baba_baskan
amin inşallah
Amin ..İNŞALLAH
Hayat hoş gerisi boş
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz