-
Ben ne zaman petkime girsem bu oluyor, yaz başı vobda silkelenmiştim, bu sefer spotta,ben böyle şansın... Neyse alttan alırız
-
Ulen cahil yüzde 40 mı düşmüş BTC...
Hadi yol al gene forumdan

Originally Posted by
Ohac
Bir yazdın, iki yazdın 3, 4, 5 hadi 6 kere yazdın ok ama bir dur daaa. Her Allah'ın günü coin pazarı reklamı mı yapcan dayı? Ki objektif değilsin o da ayrı konu(bir günde yüzde 90 düşen coinler vs vs...). Bitcoin bile geçen aylarda bir günde yüzde 40 düştü... Tey allamm...
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ben de seni iyi tanırım elektrikçi

Originally Posted by
Ohac
Yıllardır yazar çizerim, herkesi de tanırım...
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ah ulan pala gümüşten aldığımızı viskine çerez ettik iyimi. Gündüz tamamda akşamda ne oli deyyuz.
Pala and fuck your friends
-

Originally Posted by
nosfecagri
Abey ky boğa yok, 1200 dene lonk kontrat var ilk 5 dışı, 5 tane dayu almış götürüyor kalanı ya cortta ekrana küfrediyor ya da bizkm gibi izliyor cort fırsat kolluyor. Çok enteresan bi durum.
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pasta var mı acaba ya anlamamda merak ettim 5 dışı 1000in altına inmişmiyidir Bu gidişle pala bizi fişleyecek.
-
Var dostum ekrana geçince yollarım.

Originally Posted by
oguzvortex19
Pasta var mı acaba ya anlamamda merak ettim 5 dışı 1000in altına inmişmiyidir Bu gidişle pala bizi fişleyecek.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ne desek boş ne desek hoş.
Son mavi çizgiye değdiğinden beri longum. Hedefleri daha önce yazdık. Bendeki grafik kabataslak böyle.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Son 5 yılda 1000 tl'yi 400 bin tl yapan var mıdır? 

Pasta soran arkadaşa gelsin.
https://twitter.com/CanEmrahYILMAZ/s...647944/photo/1
-
İnanılmaz bi kazanç, bence yoktur.
Batıp 10 milyon yapan tanıdık var ama battım dediği halinde 500 600 bini vardır kesin.

Originally Posted by
Ex2000
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri