Bankalar ve finans þirketlerinin 2025 yýlýnda da enflasyon muhasebesi uygulamasýndan muaf olacaðý açýklandý. Faktoringler de bu kapsamda olduðundan bence olumlu etkiler.
Bankalar ve finans þirketlerinin 2025 yýlýnda da enflasyon muhasebesi uygulamasýndan muaf olacaðý açýklandý. Faktoringler de bu kapsamda olduðundan bence olumlu etkiler.
Yaklaþýk 5 Milyon lotun devri olana kadar ipin ucunu salmiyolar bizde þans yok geçen sene lidfa ortak satýþý bir darbe bilancolar hiç edildi þimdi de burda Bilanço güzel ortak satýþý yine hiç edilme yatýrým tavsiyesi deildir
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
Lidfadaki islemler tam bir faþist iþlemlerinin ya tahtasýnýn yada patronlarý insaf merhamet kalmamýþ insanýn sabrýný deniyorlar lidfada para kazanamadýk kazanacaðýmýz yok patron ve spek tam bir Faso aða.ytd.bol kazançlar dostum
Katýlýyorum Cemal Hocam faktoringler 2024 yýlý bitik geçti hisse bazlý olarak kar ediyolar kazanýyolar ama bu þirketler de þu sýkýntý var Piyasa Özsermaye si kadar deðer veriyor mesela defter deðeri 1,00 olarak görüyoruzz faktoring þirketleri ni genelde eðer ki defter deðeri 2 lere gelirse bu sefer hemen ortak satýþlarý geliyor piyasaya gördük iþte Lidfa da 2,5 Milyon ortak satýþý Ulufa da sanýrým 15 milyon kadar oldu üçüncü ortak þirket hisse satýmý buda bize tecrübe oldu yatýrým tavsiyesi deildir..
Yaptigim yorumlar kesinlikle al sat tavsiye niteligi olmayip , yatirim tavsiyesi deidir.
ulufa tarihi direncini kýrmýþ hem onayýný almýþ hem aþaðýdaki boþluðu doldurmuþ yarýnda direnç üstü kalýrsa yolu açýk. Tahta sýð
Bence pek bitik gecmedi.
Odenmis sermaye 133.500.000 TL.
Ilk 9 ayda ettigi kar 708.779.000 TL.
Hisse basina kar : 5.30 TL.
F/K orani : 2.41 ( yani koydugunuz paranin tamamini 2.41 yilda geri alacaksiniz )
Pd/Dd : 1.45 ( 1 TL. degere 1.45 TL. oduyorsunuz demek bu )
Bence tum ekonominin genel durumu ve diger sirketlerin karlilik durumuna bakarsaniz, goreceli olarak ULUFA cok karli kaliyor.
Benim kisisel dusuncem, ULUFA her yil ciddi nakit kar payi vererek, ciddi bir Temettu sirketi haline gelecek.
Ben sahsen bedelli ya da bedelsiz sermaye artisi beklemiyorum.
Sirket yonetiminin dusuncesinin de bu oldugunu dusunuyorum.Yani hissenin piyasa degerinin 30 TL.-50 TL. civarina cikmasini saglamaya calisiyorlar.
Bence bunun da yolu, ortagina ciddi nakit kar payi vermesi ve bu yolda oldugunu hissettirmesi gerekiyor.
Yukarda yazdik, ilk 9 ay da HBK 5.30 TL. peki bu yil sonunda bu 8 TL. olur mu ? ve bunun 3 TL.sini nakit kar payi olarak dagitir mi ?
Eger dagitirsa bu tahminim ete kemige burunecek.
Bekleyip gorecegiz.
Ortak satisi konusunu pek dikkate almiyorum, cunku yapilan islemler legal, bizler tum olasiliklari goze alarak hisse aliyoruz, ortak ya da degil adamin mali var ve satiyor, bence bu sorun degil.
POLTK 15 TL. iken, bu hisse 45 TL. olur dedigimde de ayni tepkiyi verdi cogunluk yok artik dedilerdi, hatirlayanlar olacaktir.
ULUFA bence cok iyi yerlere gelecek.
Yanlis anlasilma olmasin, kimsenin isine karismak gibi bir huyum yok.
% 304.4 Bedelsiz, hayýrlý olsun.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1393027
Yer Ýmleri