-
Gitmez dediğim şirketler hep gitti, bakalım bunda ne olacak. D
SM-M325FV cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Muhtemelen satılmayan payları kendileri alıp hisseyi yukarı sürerek daha tepelerden mal vermeye çalışacaklar.
-
başarısız olmuş bir arz denebilir. 47 bin bireysel gerçekten gidip 750 milyon tl’lik hisse mi almış, güldürdüler. kendileri çalıp kendileri oynamışlar.
-
bu arza basvurmadim ulusala basvurdum.Cunku hem pahali arz hem de patronlarinin gecmisi supheli.Hepsini gectim sirkete bes kurus para sokmuyorlar. bi kendileri akilli ky ler de saf oyle mi!!!
-
ha şuna da katiliyorum paylar ky lere satilamadigi icin hisse fiyati 110 dan belki 180 belki de 200 ustune cikartilabilir ama ben almam alacak olan da 2 kere dusunsun derim.
-
istediği yere götursun kimse almaz.hatta 70 tl olsun yıne almaz.geçmişin izleri öyle kolay silinmez...ytd
-
Halka arzı 4-5 Kasım tarihlerinde yapılan Doğu Aras Enerji, (ARASE) borsada ne zaman işlem göreceği, şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden açıklandı. Borsa İstanbul’da #ARASE kodu ile işlem görecek olan şirketin payları 110 TL fiyat ile 11 Kasım 2021 tarihinde Yıldız pazarda işleme açılacak.
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir
BBE100-4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
çulsuz
istediği yere götursun kimse almaz.hatta 70 tl olsun yıne almaz.geçmişin izleri öyle kolay silinmez...ytd
ilk gün halka arz fiyatının altına geldi.şaşırdıkmı.....y.t.d.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri