Tabi belli olmaz buralardan da duzeltme yapabilir. Çünkü hýzlý çýkýþ yaptý. Ama iþlem hacmi ve diðer nedenlerden dolayý yukarý ivme ihtimali bana yüksek gibi görünüyor.
Tavsiye içermez kendi düþüncem dýr.
Dikkatli olmaniz dilegiyle
Tabi belli olmaz buralardan da duzeltme yapabilir. Çünkü hýzlý çýkýþ yaptý. Ama iþlem hacmi ve diðer nedenlerden dolayý yukarý ivme ihtimali bana yüksek gibi görünüyor.
Tavsiye içermez kendi düþüncem dýr.
Dikkatli olmaniz dilegiyle
Takasda yabancýlarýn dibi
23 aðustos
o günden bu güne
city
90 milyondan
189 milyona
deuche
47 milyondan
71 milyona çýkardý
cýty sadece dün
14 milyon artýya geçmiþti
mery dün seans sonuna kadar eksideydi
artý kapattý
bir baþka hissede
trend baþlasýn diye bekleyeceðime
trend baþlamýþ hissede beklerim.
umuyorumki
gsdhl de yaþadýðým hayal kýrýklýðýný yaþamam.
onun yüzünden büyük çýkýþý kaçýrýp birde zararla vermiþtim.
Bugün itibariyle dünki son onnþki aylýk tepelr geçildi. THY de 18.2 pegide 95.
Bugünden itibaren TL bazlý grafikler çöp, dolar bazlý grafikler dikkate alýnacak hale geldi. Yan tahtalarýn üçe beþe katladýðý pandemi sürecinde sýra havacýlar da. Þu anda yüzde yüze doðru gitse de bu toparlama sürecinin baþlangýcý. Savaþ seçim kriz deprem gibi ultra anormal birþeyler olmadýðý sürece yükseliþler yeni baþlýyor. 2021 2020 ye göre iyi idi havacýlýk için. 2022 daha iyi olacak. 2019 da görülen turist sayýsý ve geliri 2022 de daha iyi noktalara gelecek muhtemelen. Eðer virüs tiyatrosu tekrar sahneye sokulup ülkeler kapanmaz ve ekstrem bir negatiflik çýkmaz ise güzel günler gelecek biz yatýrýmcýlar için. Bugünden sonra yabancý takas oranlarý ve dolar bazlý grafikleri dikkatlice takip edin 😉😃
Yýlbaþýnda böyle bir haber vardý.
Gazete temsilcileriyle sohbet toplantýsý düzenleyen Aycý, Turkish Cargo'yu ayrý bir þirket halinde yapýlandýracaklarýný belirterek, "Kýsa sürede kuruluþ tescili yapýlýr. Teknoloji þirketi kurduk. Anadolu Jet'i de önümüzdeki yýl þirketleþtireceðiz. Amacýmýz bu þirketleri ayrýþtýrýp halka arz ya da inorganik büyüme yapmak...Danýþmanlýk firmalarýyla þirket kuruluþu için çalýþýrken bu iþtiraklere birçok ortaklýk teklifi aldýk. Aceleci deðil, akýllý hamleler yapacaðýz" diye konuþtu.
2022 de halka arz potansiyellerini dikkate almak lazým.Arz olursa deðerleri ne olur?Thyao ya nasýl bir deðer katabilir!
Þu an filoda yanlýþ hatýrlamýyorsam 372 uçak var.2022 de filo güncellemesi ,filoya katýlacak yeni uçaklar var mý?2022 de uçak sayýsýna dair bir güncel bilgi göremedim ,bilgisi olan varsa paylaþýrsa ,iyi olur.
Yer Ýmleri