Bunu anlýk olarak düþünürsen yanýlýrsýn. Hisseyi hiç trade etmeden bile olaya anlýk bakman bðyðk yanlýþ. Kaldý ki bu hisse yeni kar yazmaya baþlýyor. Günlük bakmak yerine THY ilk arz olduðu zaman dolara bak sonra günümüze gel, doalr kaça katlamýþ yaz bir kenara. Sonra THY arz fiyatýna bak, bedelsizleri temettüleri de hesapla ve THY kaça katlamýþ in onuda bir kaðýda ne yaz. Sonra ikisini karþýlaþtýr resmin büyüðünü göreceksin. Yada çok uzaða gitme 9 TL iken hatta 7 TL iken THY dolar kaçtý yaz ve seneye bu zamanlar ikisinlde karþýlaþtýr.
Benim dediðimi olay zaten bu deðil. Her türlü iyi fiyattan iyi þirket hissesi alan dolara göre kat kat kazanýr. Hele trade yapabiliyor zarar kes uyguluyorsa kat kat fazla kazanýr. Benim dediðim THY korona etkisiyle düþünce ideoloji kasan ve hükümet üzerinden imam hatiplere dine dindara hakarete varan yorumlar yapan tipler birden buhar oldu. Bu þizofrenler þimdi THY dolar bazlý da artsa kazandýrsa sence yönetimi harika imam hatipler harika dþndarlar mükemmel mi diyecek. Bence hayýr çünkü adamlarda mezhepsel bir þþzofreni hali var ve
kendisi gibi düþünmeyen herkese hakaret edebilecekleri gibi bir cahil cesareti mevcut. Ýktidar umurumda deðil ama benimde mezun olduðum okula ve her mezuna arsýzca etiket yapýþtýrýp, tam alýnacak fiyatlarda cahilce hisseyi kötülüyorlardý bu tipler. Ben o zmanda hatýrlatacaðýmý yazmýþtým. Sadece günü geldi hatýrlatýyorum)

)
Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri