Bu seviyede açýða satýþ mý olur arkadaþ. Yukarý trend var, kaç gündür dinleniyordu, ayrýca canak hareketini tamamlayip yeni üst kanal açacak iken sen gelde zamansýz satýþ yap. Eninde sonunda patlar ellerinde😆😆
bu fiatlardan yeni maliyetler oluþuyor, bence önümüzdeki günler için iyi olacak... ytd.
Thy yönetim þeklinde de baya baya deðiþiklikler var.
Türk Hava Yollarý’nda Yönetim Yönetim Kurulu Baþkaný Prof. Dr. Ahmet Bolat atandýktan sonra Ýcra Komitesi yeni atama ve organizasyonel deðiþiklikleri açýkladý. THY Ýnsan Kaynaklarý Baþkanlýðý’ndan çalýþanlara yeni organizasyonel yapý ve atamalar duyuruldu.
Kaynak: haber.aero (medya haberi)
Tam metni alamadým ama aratýrsanýz bulursunuz haberleri.
Tasarruf tedbirleri var anladýðým kadarýyla. Þube ve müdürlük sayýsý azaltýlýyor sanýrým. Bu da kâr rakamlarýna olumlu yansýyacaktýr diye düþünüyorum.
Subat ortasýnda konsolide olmayan bilanço rakamlar gelebilir belki diye düþünüyorum
Tavsiye içermez kendi düþüncem dýr
Örneðin geçen sene þu þekilde
18.02.2021
0600 *THY'NÝN VERGÝ DAÝRESÝNE SUNDUÐU TABLODA 2020 YILI DÖNEM NET ZARARI 17.339.310.713 TL
Bilanço oncesi verilerin bir kýsmýný paylaþýlmýþ. Bu sene de 18 þubat civarý yine buna benzer açýklama olur diye düþünüyorum
Tavsiye içermez kendi düþüncem dýr
Ticaret Bakaný Mehmet Muþ, Ankara'da bakanlýk binasýnda düzenlenen toplantýda, "Ýhracatýmýz ocakta, geçen yýlýn ayný ayýna göre yüzde 17 artýþla 17,6 milyar dolar oldu. Bu rakam tüm zamanlarýn en yüksek ocak ayý ihracat rakamý." dedi.
Kargo kargo.........
daðýlým #THYAO #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...02021408016746
Yer Ýmleri