Sabah satýþlar vardi ama aþaðý vermek isteyen pek yoktu. Þuan hem satýþ arttý, hemde alýmlar arttý. Ogleden sonra asýl niyetini görücez bakalým. Ben baskýnýn biteceðini, satýþýn azalacaðýný ve alýmlarýn dahada kuvvetlenebilecegini tahmin ediyorum. Bu hissede tahmin etmek te baya zor. Tüm dünya endeksleri pozitif. Bizim borsada pozitif.
Savaþta pek geliþen birþey yok ama ýlýmlý açýklamalar olmasý bir nebze güzel.
Savaþ için Rusya tarafýnýn artýk masraflarý giderek baya baya artýyor. Savaþ Rusyanin beklediði þekilde gitmiyor. Hem ambargo olmasý, hem silah ve asker kaybý, hem dogalgaz, petrol gelirinin düþmesi, hemde dost ulkelerden beklediði yardimin istediði düzeyde olmayýþý nedeniyle Rusya nin yakinda barýþ anlaþmasý yapabileceði ihtimalini giderek artýrýyor. Umarým yakinda olur. Artýk iki tarafta birbirini yýpratýyor. Silahlar ile iþin çözülemeyeceði birgün anlaþýlýnca barýþ anlaþmasý yapýlacaktýr. Bakalým ne zaman olur.
Tavsiye içermez kendi düþüncem dýr
Bank of gündüz alýþ tarafinda vardý sonradan hisseler Citibank a geçmiþ demekki. Citibank 145 milyon civarinda iken 151 milyona çýkmýþ görünüyor. Demekki Citi 2-3 gündür fikir deðiþtirdigini gosteriyor gibi ve alým tarafinda görünüyor artýk. Bu güzel bir geliþme. Artýk Citi satmýyor ama hisse toplamak için küçükleri döküyorlar þimdide. Ülkemize yatýrýmcý ilgisi de artýyor. Guzel haberler var piyasada. Bugün borsa da yönünü yukari çevirdi. Demekki artýk borsada yukarilar görünüyor.
Tavsiye içermez kendi düþüncem dýr.
Bu açýk yapanlar A1 tacir Ýnfo hergün para kazanýyor.. 28.32 yi gören hisse yine aþaðýdan kapattý.. Tüm açýkçýlarýn üþüþtüðü tek hisse olan THY yüklü CÝTÝ ve Yatýrým Finansýn alýþlarýný bekliyor.. 1 ayda 65 milyon THY hissesi satan yabancýnýn sattýðý hisseleri yerine koymasý hisseyi, hakettiði 40 lý rakamlara taþýyacaktýr..
Çavuþoðlu;
Rusya ve Ukrayna 4 maddede anlaþtýlar.
NTV
Y.t.degildir
Uçuþ istatistikleri halen toparlanmadý hatta bir týk daha kötü. Son 7 günlük ortalamalara göre 2019'un %24 altýnda. Kötü hava þartlarý da etkiliyor olabilir lakin 2021 yýlýnda Avrupa'da çoðu zaman 2. sýrada olan þirket þu an 4. sýrada. Lufthansa da geçti THY'yi. Bakalým havalar düzelince ne olacak?
Amatör bir yatýrýmcýyým, yatýrým tavisyesi deðildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaþýyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.
Yer Ýmleri