THY/Bolat:Pandemi öncesinde arý gibi çalýþtýðýmýz günlere yeniden döndük hatta tarihi rekora doðru uçuyoruz
Türk Hava Yollarý (THY) Yönetim Kurulu ve Ýcra Komitesi Baþkaný Prof. Dr. Ahmet Bolat, 31 Mayýs Dünya Kabin Memurlarý Günü etkinlikleri kapsamýnda kabin ekipleriyle bir araya geldi.
THY Basýn Müþavirliðinden yapýlan açýklamaya göre, Ýstanbul Havalimaný Ekip Terminali'nde düzenlenen etkinliðe THY Genel Müdürü Bilal Ekþi, Genel Müdür Yardýmcýsý (Uçuþ Ýþletme) Mehmet Kadaifçiler ve Kabin Hizmetleri Baþkaný Özlem Öncel de katýldý.
Ekip terminalinde 31 Mayýs Dünya Kabin Memurlarý Günü'nün anlam ve önemine iliþkin çeþitli etkinlikler yapýldý. Kabin ekiplerinden oluþan orkestra, gün boyunca eðlenceli melodiler eþliðinde sergilediði müzik dinletisi ile görevleri öncesinde uçuþ ve kabin ekiplerine keyifli anlar yaþattý.
- "Tarihi rekora doðru uçuyoruz"
Etkinlikte kabin memurlarýna hitap eden Bolat, 31 Mayýs Dünya Kabin Memurlarý Günü'nü kutladý.
Kabin memurlarýna zor günlerde þirketleri için sergiledikleri çaba ve misafirlerini aðýrlarken gösterdikleri tebessüm için teþekkür eden Bolat, "Sizler de fark ediyorsunuz, pandemi öncesinde arý gibi çalýþtýðýmýz günlere yeniden döndük hatta tarihi rekora doðru uçuyoruz. Her biri ayrý bir enerjiyle çalýþan uçuþ ekiplerimize rekora uçmamýzda saðlayacaklarý katkýlardan son derece eminiz. Bugün birlikte çalýþtýðýmýz gibi gelecekte ulaþacaðýmýz baþarýlý sonuçlarý da birlikte kutlayacaðýmýzdan þüpheniz olmasýn. Tüm uçuþlarýnýzda saðlýk ve emniyet diliyorum, iyi ki varsýnýz." ifadelerini kullandý.
Kabin ekipleriyle yakýndan ilgilenen Bolat ile Ekþi, fotoðraf çekimi sonrasýnda görevlerinde yüksek performans gösteren kabin ekiplerine hediyeler takdim ederek, uçuþlarýna çiçeklerle uðurladý.
Kaynak : Anadolu Ajansý
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Dürüstlük çok pahalý bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin
Yer Ýmleri