Originally Posted by
berkimcans
bu hisse de açýkcýlar, shortçular battý zaten, bende covid öncesi 13.30 lardan yaptýðým açýklarýmý 2 ay taþýyýp 19 lardan kapadým, hisse sonrasýnda 20.02 gördü, 2 ay sonrada 12.30 u gördü, 2 ay daha taþýyabilsem karlý kapatýyordum, ama ödenen kirasý ile baþa baþ gelirdi, sonrasýnda covid zamaný yüklü hisse pozisyonum vardý, onlarýda 8 lerden büyük bir zararla kapadým, görmüþ olduðu dibi 7.41 den de mal aldým ama beklentim 7 tl olunca onu da sattým, bir daha da alýþ fýrsatý vermedi, hem yükseliþe açýkla hem de düþüþe malla yakalanan biri olarak sizlere sabýr diliyorum, 8 lerden sattýgým 20 bin lot hissemin bugünkü deðeri 20.000 X 50 : 1 tryn olacaktýi, sonuç : elde var sýfýr!
pandemi baþýnda spotta yüklü hissem vardý. pandemi haberleri ciddileþince %5 gibi bir zararla kaçabilmiþtim. her yöne hareketleri sert bir hissedir.spot dýþýnda viop çok kýsa stopla al satým olmuþtur ama bu volatilitesi hep korkutmuþtur beni.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Yer Ýmleri