Originally Posted by
balina
THY/Bolat: THY hisseleri bana göre deðerinin çok altýnda seyrediyor - Dünya
Dünya gazetesinde yayýnlanan habere göre; THY Yönetim Kurulu ve Ýcra Komitesi Baþkaný Prof. Ahmet Bolat þu açýklamalarý yaptý:
- Ýstanbul Havalimaný'ndaki yatýrýmlar da dahil THY'nin maddi duran varlýklarý 15 milyar dolar civarýnda bulunuyor.
- THY hisseleri bana göre deðerinin çok altýnda seyrediyor, iþlem görüyor. Bana göre THY hissesinin minimum 6 dolar olmasý gerekiyor.
- THY'nin elde ettiði baþarýlý sonuçlar ortada. Yani, hisse fiyatý bu performansý yansýtmýyor. Önümüzdeki dönemde yabancý yatýrýmcýlara THY'nin performansýný daha iyi anlatmak için road show'a çýkacaðýz.
THY'nin mali iþlerden sorumlu Genel Müdür Yardýmcýsý Doç. Murat Þeker, ise þu açýklamayý yaptý:
- THY hisselerinde yabancý yatýrýmcý payý yüzde 40'larda iken yüzde 20'lere indi. Uzun vadeli yabancý yatýrýmcýlarýn bizi dinledikten sonra yeniden THY hissesine yöneleceðine inanýyoruz.
Madem öyle,,o zaman hisseyi desteklesin,geri alým yapsýn.Senin aldýðýný gören yabancý da o takdirde gelir.
YORUMLAR TAVSÝYE NÝTELÝÐÝ TAÞIMAYIP YATIRIM DANIÞMANLIÐI KAPSAMINDA DEÐÝLDÝR. YATIRIMCI PROFÝLÝNÝZE UYMAYABÝLÝR.
Yer Ýmleri