Sizi uyardým
En derin mezara gömdüm
Bana ters gelmeyin leyyyyn
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Sizi uyardým
En derin mezara gömdüm
Bana ters gelmeyin leyyyyn
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Tüm bist e yüklü alýþ geldi þiþe tüpraþ ereðli iþc sadece THY de bugün çakallarýn tahtaya çökmesi vardý seans sonunda hepside bedel ödedi..THY bunlarýn sanki þamar oðlaný ..hergün de açýk yapýlmazki birgünde alýnda taþýyýn þu kaðýdý..
Sanýrým bundan sonra 2 ileri 1 geri þeklinde hep yukarý yönlü merdiven grafiði gorucez.
Agustos sonunda 75 civarinda olabilir
Eylul ayi içinde 75-85 araliginda gezebilir
Ekim ayi içinde 85-95 aralýðý olabilir
Kasim ayi içinde 85-95 araliginda gezebilir
Nedenini sorarsaniz bir sonraki bilanço þimdikinden daha iyi gelecek muhtemelen ve bu rakamlarin üzerine özsermayesinde %35 artis olabilir, dolayýsýyla hisse fiyatinda 'da bu seviyeden yine %30- 40 civari çýkýþ yapmasý çok muhtemeldir.
Tavsiye içermez kendi düþüncem dýr.
@_ZeBun_,O iþlem yapan kurum Ak Yatýrýmdý, tabiki bir çok haberi birileri bizden çok önce biliyor, biz yatýrýmcýlar en son öðreniyoruz, çoðunluk not indirimi beklemiyordu ama bekleyenlerde vardý, Ýnsider Trading tabiri vardýr, Þirket içinden bilgi almak, olumlu veya olumsuz bilgi doðrultusunda pozisyon alýnýr ve haber düþüncede pozisyon kapatýlýr, bu sayede büyük kazançlar elde edenler var, SPK bu iþlemleri soruþtursada yakalamasý zor görünüyor!
Yer Ýmleri