Arkadaþlar geçici olarak hisseden ayrýlýyorum. Duruma göre bakýp geri gelebilirim. Herkese hayýrlý kazançlar diliyorum.
Arkadaþlar geçici olarak hisseden ayrýlýyorum. Duruma göre bakýp geri gelebilirim. Herkese hayýrlý kazançlar diliyorum.
Twitter da 246bin takipçili birinin Ýstiklal deki patlamanýn hemen ardýndan attýðý twit, ABD New York Times ta yayýnlanan makalenin aynýsý olunca ikinci patlamayý da hissede yaptýrdýlar.
Zor oyunu bozar, kalanlara bol kazanç dilerim
Biz hala buradayýz tombul [emoji211] sabýrla bekliyorum ... 12.72TL den beri birkaç kez al sat yaparak.
Pandemi önce THY ve tav düþük Ken aldým Tav ayrýldým full Ereðli temettü emekli olma niyetim ile ama THY de full devam daha hedefime ulaþamadým daha...
Sert borsa düzeltmesi çok kalmadý gibi görülüyor herkes borsa konuþup durduðu bu sürede .
4 çeyrek beklenti bilançosunu borsa düzeltme olmadýðý sürece bekleyeceðim.hedefimi oraya koydum sonra satýþ yaptýðýnda Ereðli ekleyeceðim ve froto borsa düzeltme sonrasý alacaðým ..ileriye dönük hedeflerim...
Þahsi fikrim tabiki bence herkes kendi fikrini kullansýn bildiðini yapsýn...içimden benim böyle düþünce geliyor ve mantýðým ne derse ona göre hareket ediyorum.
Allah iyi insanlarla karþýlaþtýrsýn bizi inþAllah [emoji2969] ve selam RMX3301 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri