FTSE Micro Cap endeksine eklenecekmiþ, hayýrlý olsun.
https://www.foreks.com/haber/detay/6...er-belli-oldu/
Son düzenleme : White Knight; 19-02-2024 saat: 09:08.
2021 yýlýnda Borsa Ýstanbul'a açýlan Elite Naturel. ürünlerinin yüzde 94'ünü ihraç ediyor. Elite Naturel Yönetim Kurulu Baþkan Vekili Çaðrý Eþmekaya, yeni yatýrýmlarýyla ihracatta daha hýzlý büyüyeceklerini söylemiþti
Borsada alýnacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Þirketimiz yönetim kurulunun 29.02.2024 tarihli toplantýsýnda;
a) 2024 yýlýnda gerçekleþtirilecek 2023 yýlý olaðan genel kurul toplantý gündemine eklenebilmesi ve daha sonraki dönemlerde gerçekleþtirilebilecek sermaye artýrýmlarý da göz önüne alýnarak, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-18.1 Sayýlý Kayýtlý Sermaye Sistemi Tebliði'nin (Teblið) 5. Maddesinin 4. Fýkrasýnda yer alan hükme uygun olarak Þirketimizin baðýmsýz denetimden geçen en son finansal tablolar olan 30.06.2023 tarihli finansla tabloya göre 542.583.907,-TL olan özkaynak büyüklüðü dikkate alýnarak yeni kayýtlý sermaye tavanýn 2.500.000.000 (Ýki Milyar Beþ Yüz Milyon) TL olmasý konusunda onay için Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvuru yapýlmasýna,
b) Kayýtlý sermaye tavanýnýn artýrýlmasý amacýyla, Þirketimiz esas sözleþmesinin "Sermaye" baþlýklý 6. maddesine iliþkin tadil taslaðýnýn kabulüne,
katýlanlarýn oy birliði ile karar verilmiþtir.
Yönetim kurulumuz tarafýndan kabul edilen esas sözleþme tadil tasarýlarý ekte yer almaktadýr.
Kamuoyuna ve yatýrýmcýlarýmýza duyurulur.
Saygýlarýmýzla.
ki saat önce Ankarada Elite üretim tesisine gittim bir arkadaþýmla.Çok iyi karþýladýlar.Ýki vardiya çalýþýyorlar.Depo full cam þiþede dolu ürünlerde doluydu.Tesisi gezdik.çalýþanlar çok memnundu.Ürünlerden tatdýk.Polatlý fabrika inþaatý devam ediyormuþ.çok beðendim.%80 ihracat yapýyorlarmýþ.walmart,aldi ve seveneleven firmalarýna deðiþik adlarda ürün gönderiyorlar.japonyaya da satýþ yapýyorlar.Biz ordayken hemen bir kamyon yüklemek için yanaþtý limanlara nakliye için.Týkýr týkýr iþleyen bir firma.Nisanda genel kurulda görüþmek dileði ile ayrýldýk.
Sabýrla teknik takibe devam.
Teknik görünüm
![]()
Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIÞMASIZ baþýmý sallayýp onaylýyorum.
Selametle.....
Yer Ýmleri