Bugün tavan yapmamasý için uðraþan bir el var.
Galiba spk bedelsiz orranýnda düzeltme istedi yoksa 5 ayda niye onaylanmasýn.eðer þirket oraný aþaya cekmeyince spk kendi uygun gördüðü kadarýna onay veriyor benim bildiðim, mazharzorlu ve egeplast da öyle olmuþtu SM-G980F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 ay olmamýþ 3.5 ay olmuþ . Naten ile karýþtýrmýþýmSM-G980F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn ortaklar,
SPK'nýn almýþ olduðu tüm bu tedbirler ile hissenin eli kolu baðlanmýþ durumda. Tüm tedbirleri anlarým da "tek fiyat" tedbirini anlamakta zorlanýyorum. Muhtemelen 1 ay boyunca genel olarak taban yaparak hisse düþecek, arada bir bazý günler %5 civarý artýþlar göreceðiz. Hissede yeni bir hikayenin yazýlmasý bence bedelsiz sermaye artýrýmýnýn (her ne zýkkým oranda olursa artýk) onaylanmasý ve bu "tek fiyat" tedbirinin kalkmasý ile gerçekleþecektir diye düþünüyorum.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR, BANA KULAK ASMAYIN BATARSINIZ...
KAP
MIATK
Gerci Havelsan ciddi bir kurum, ihale belki ufak ama ilerisi icin buyuk bir adim olabilir
Þirketimiz ile HAVELSAN HAVA ELEKTRONÝK SANAYÝ ve TÝCARET
A.Þ. arasýnda Kritik Tesis Güvenlik Sistemleri kapsamýnda geliþtirilen ve
tamamlanan, Türkiye Geneli Faz- 1 Kapsamýndaki, PETROL VE DOÐALGAZ BORU
HATLARININ GÜVENLÝÐÝ (PDBHG) PROJESÝ FAZ-1 iþi için Genel Bakým ve Onarým
Hizmeti sözleþmesi 345.000 USD + KDV bedel ile imzalanmýþtýr.
Kamuoyuna Saygýyla Duyurulur.
Gercekten kotu bir durum, hisse durulsun diye 3-4 gunluk tek fiyata gecersin ama bu durum 1 ay surecekse cok buyuk sikinti
bizim gibi UV cilere yazik oldu
son 30-40 sayfaya bakin tek basima yazdim
Saving-Accumulation-Investment
In God We Trust
Yer Ýmleri