GİMSAN vardı bir vakitler borsada eskiler bilir..gurbetçi sermayesi ile kurulmuşdu..efsane fiyat hareketleri olur her sene para bırakırdı..1 tl li fiyatlardan 1200 lü fiyatlara kadar gitmişliği vardı..neticede gimsan yani gediz iplik battı..bir şekilde..çok mağdur olan vardı...sonunda gediz ambalajı kurdular..2017 senesinde alınacak hisse ararken gedzayı buldum..dedim bir şekilde bu iş tutar yaptıkları işlere ürün gamlarına ve makina parkuruna baktım..gimsanın kefareti olur bu gedza dedim..2017 idi 4,72 den aldım..gitmez..gitmezde gitmez..her hafta aradım şirketi..benden bıkmışlardı..8,5 ay bekledim..sattım kağıt bedelsiz ve temettülerle 100 tl yi gördü galiba..
KONKA da gedzadaki hatayı yapmayacağım...kombassan holdingin kefaretide bu konka olacak..bilançosu iştirakleri sektördeki konumu bana bekle diyor..oltamı attım büyük balığın vurmasını bekliyorum şöyle 200 gr ve üstü balık olsa tadından yinmez...
Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam
Yer İmleri