52.150 adet 36 TL ortalama ile geri alýnmýþtýr.
52.150 adet 36 TL ortalama ile geri alýnmýþtýr.
durmayýn geri alýma devam edin, 52 bin lot yetmez
Sirket Genel Bilgi Formu
Baðlý Ortaklýklar, Finansal Duran Varlýklar ile Finansal Yatýrýmlara Ýliþkin Bilgiler
Baðlý Ortaklýklar, Finansal Duran Varlýklar ile Finansal Yatýrýmlar
Ticaret Unvaný
Þirketin Faaliyet Konusu
Ödenmiþ/Çýkarýlmýþ Sermayesi
Þirketin Sermayedeki Payý
Para Birimi
Þirketin Sermayedeki Payý (%)
Þirket ile Olan Ýliþkinin Niteliði
GOLDA GIDA SAN.VE TÝC.A.Þ
Gýda Maddeleri Üretim Pazarlama
200000000
68000000
TRY
34,00
Ýþtirak
BERA HOLDÝNG A.Þ
Holding Þirketlerinin Faaliyetleri
683200000
7761272
TRY
1,14
Baðlý Menkul Kýymet
TAÇHAN TURÝZM HÝZMETLERÝ TÝCARET A.Þ
Turizm Hizmetleri
8.620.187,97
2.930.863,91
TRY
34,00
Ýþtirak
Kombassan muhalefete yakýn olacak deðil ya.CASPER_VIA_M3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben anlamadým yakýn mý deðil mi ?
bilmece gibi yazmayýn þunu ya...biraz açýklama lütfen...
Konya Kâðýt'ýn Dekor Kâðýt Yatýrýmý, Enerji ve Buhar Üretim Tesisi Entegre projesi ile ilgili ÝDK toplantýsý 16 Mayýs'ta yapýlacak27/04/2023 15:51:49
Konya Kâðýt'ýn Dekor Kâðýt Yatýrýmý, Enerji ve Buhar Üretim Tesisi Entegre projesi ile ilgili Ýnceleme ve Deðerlendirme toplantýsý 16 Mayýs'ta yapýlacak.
Çevresel Etki Deðerlendirmesi Ýzin ve Denetim Genel Müdürlüðünün internet sitesinde konu ile ilgili yapýlan açýklamada þu bilgiler verildi:
"ÝZMÝR ili TORBALI ilçesi sýnýrlarý içerisinde Konya Kâðýt San. ve Tic. A.Þ. tarafýndan yapýlmasý planlanan Dekor Kâðýt Yatýrýmý, Enerji ve Buhar Üretim Tesisi Entegre projesi ile ilgili olarak hazýrlanan ÇED Raporu, ÇED Yönetmeliði'nin 11. maddesi kapsamýnda Bakanlýðýmýza sunulmuþ olup, inceleme deðerlendirme süreci baþlamýþtýr. Proje ile ilgili olarak 16/05/2023 tarihinde ÝDK toplantýsý gerçekleþtirilecektir. Bakanlýðýmýza sunulan ÇED Raporu https://eced-duyuru.csb.gov.tr/eced-...uyurular.xhtml adresinde yer almaktadýr."
Foreks Haber Merkezi ( [email protected] )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Yer Ýmleri