50 bincilerin bugun gelmesi lazým bakalým gelecekler mi
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Þaka bir yana , burasý alýþ fýrsatý verdi bence. Bu savaþ olayýnýn çok büyüyeceðini sanmýyorum. Þimdi Rusya þakam yok icraate geçerim mesajý verdi. Bakalým buna karþýlýk sert bir tepki gelmezse bence 1-2 güne durulur her yer.
O zaman da piyasalar mevcut durumu kabullenir. Nasýl 2014 senesinde Kýrýmýn ilhakýný kabullendilerse þimdi de bu yeni hamle yavaþ yavaþ sindirilir ama çok sert tepki gelmezse.
Çatýþma büyürse o zaman herkesin gözü dönebilir ama bu durum orta vadede kimseye yaramaz. Bence aklý selim galip gelecektir.
Yeni olaylar olmaz , iþ büyümezse 2-3 gün içinde daha ýlýmlý haberler gelip olay tamam bu da oldu bitti denilip herkes yoluna bakar diye tahmin ediyorum.
Tersi kötü olur herkes için. Hayýrlýsý diyelim. Ama eðer piyasalar durulursa buralar son alým fýrsatý yerleri.
piyasa biraz toplarsa ben 50 bincilerin gelcegini dusunuyorum kýsmet
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
ve taban yuzbinlerce lot alanlardan da týk yok
@borsavizyon
Bu tür büyük olaylarýn genelde ilk günlerinde tepki yüksek olur. Ýlerleyen günlerde ise piyasa durumu kanýksar.
Eðer savaþa baþkasý karýþmaz ise , pazartesiden sonra ben piyasalarýn artýk çok tepki vermeyeceðini ve yoluna bakacaðýný düþünüyorum. Sadece Rus piyasalarý toparlanamaz. Kaldý ki o da zaten %50 düþmüþ. Olaylar büyümezse ve durulursa Rus borsasý bile kýsmi tepki verebilir.
Ama iþin içine baþka ülkeler girerse , maalesef o zaman çok hoþ þeyler olmaz.
Ýnþaallah 3-4 gün içinde olumlu geliþmeler olur da , pazartesiden itibaren bu iþin etkisi kalmaz piyasalara.
Yer Ýmleri