Bence teknik de bir yere kadar çalýþýyor ve bunu fýrsat bilenler ara ara girip çýkýyorlar.
Mesela pazartesi 2 milyon lotun üzerinde iþlem olmasýný buna baðlýyorum.
Perea konusu biraz karýþýk. Bu kadar yüksek oranda hisse taþýyan bir adamýn bizim konumumuzda olmasý beklenemez. Ya tahtacý ile yada patronlarla bir iliþkisi vardýr mutlaka.
Ama benim Ömer Musa ile görüþmelerimde , sabretmemiz elbet ödüllendirilecektir tarzý sözler söylüyor. Yani o da bekleyenlerden. Þirketin potansiyeline inanýyor ve 3 USD seviyesini göreceðinden emin gibi.
Eðer götürmek için bizi dökmeye çalýþýyorlarsa bunu yanlýþ seviyeden yapýyorlar . Dibe inmiþ bir hissede ancak çok sabýrsýz yatýrýmcýyý dökebilirler. Hatta tam aksine bir sürü de yeni adamý mallandýrýrlar bu seviyede tutunca hisse fiyatýný. Elbet ucuz olduðunu farkeder birileri ve ek alým yaparlar.
KY dökmek iseyen adam fiyatý biraz yukarý çeker burada tutmasý KY dökmez tam aksine daha da trene adam biner. Bence tahta çok sahipli deðil daha çok temel dinamiklerle hareket ediyor.
Yoksa tahtacý varsa , onun yerinde olsam hisseye 2 tavan yaptýrýr herkesin elinden malý alýr sonra da götüreceðim yere götürürdüm. Hisseyi çöp seviyesinde tutup mal toplayamaz tama aksine baskýlamak için daha da fazla mal kaptýrýr.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri