Perea iþaret fiþeði yaktý.
Perea iþaret fiþeði yaktý.
nasýl yani?
Muhtemelen perea satmaya devam edecek, tahtacý da fýrsat bu fýrsat basýyor aþaðý, perea nýn malýný olabildiðince ucuzdan almak için. (bilgi deðil fikir)
Kendi kendine mi oyun kuruyor.E tabi baktý oyuncu kalmadý,can sýkýntýsý mý?
Perea pazartesiden perþembeye toplam 400 bin lot sattý.
Bugün satmýyor en azýndan þu ana kadar satmadý.
Pazartesi devam eder mi bilmiyorum ama genelde satýþlarýný 3-5 günde ard arda yapýp kenara çekiliyordu. Nisan ayýndan bugüne kadar 4 partide toplam 1.8 milyon lot sattý.
Ýþin asýl garip yaný , 90 milyon USD bedelle iþtirak satan þirketin deðeri 100 milyon USD'a düþtü. Yani paynetsiz arena þu anda 10 milyon dolara fiyatlanýyor.
Akýl sýr ermiyor bu iþe.
Bu kadar gevþek bir yönetim olursa hersey mümkün..
Her gün onayin gelmemesinden 5-10 milyon zarar yazýyor þirket.Sirketin umrunda deðil hocam.Bu nasýl bir rahatlýk.
90 milyon dolara sattý ama hergün faizden eriyor para..
Benim sirketim olacak Rekabet kurumunun kapýsýnda yatarým her gün mail atarým siz onay için neyi bekliyorsunuz diye..
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
%100 katýlýyorum. Bunu soruyoruz þirkete , elimizden geleni yapýyoruz takip ediyoruz ama devlet kurumu elimizden bu kadar geliyor diyorlar.
Doðan holding , doðan burda dergi grubu ile doðan müzik þirketini sattý temmuz ve aðustos aylarýnda , onlarýn ikisinin de onayý geldi 1-2 hafta önce. 1-2 ayda karar baðladý rekabet kurumu.
Bizim iþ 4 aydýr bekliyor. Hadi buna yönetim birþey yapamýyor devlet kurumu diye , çýkýn hisse geri alým kararý alýn bu sizin elinizde.
Fabrikasý yanan Oba makarna bile daha piyasa açýlmadan hisse geri alým açýkladý. Senin þirketinin deðeri paynet hariç 10 milyon dolara düþmüþ hala kýlýný kýpýrdatmýyorsun. Bu kadar mý yatýrýmcý düþmaný olur bir þirket.
Yada hisse geri alýmý yapmayacaksan bile çýk benim þirketimin deðeri bu deðil paynet parasý gelince bilançom þöyle olacak rasyolarým böyle deðiþecek , borcum þuraya düþecek , cari oranýnm þuraya yükselecek , F/K , PD/DD þöyle olacak de yatýrýmcýya güven ver. Yok yapmazlar çünkü yatýrýmcý düþmaný bunlar.
Yer Ýmleri