
Originally Posted by
Emirhan06
%100 katýlýyorum. Bunu soruyoruz þirkete , elimizden geleni yapýyoruz takip ediyoruz ama devlet kurumu elimizden bu kadar geliyor diyorlar.
Doðan holding , doðan burda dergi grubu ile doðan müzik þirketini sattý temmuz ve aðustos aylarýnda , onlarýn ikisinin de onayý geldi 1-2 hafta önce. 1-2 ayda karar baðladý rekabet kurumu.
Bizim iþ 4 aydýr bekliyor. Hadi buna yönetim birþey yapamýyor devlet kurumu diye , çýkýn hisse geri alým kararý alýn bu sizin elinizde.
Fabrikasý yanan Oba makarna bile daha piyasa açýlmadan hisse geri alým açýkladý. Senin þirketinin deðeri paynet hariç 10 milyon dolara düþmüþ hala kýlýný kýpýrdatmýyorsun. Bu kadar mý yatýrýmcý düþmaný olur bir þirket.
Yada hisse geri alýmý yapmayacaksan bile çýk benim þirketimin deðeri bu deðil paynet parasý gelince bilançom þöyle olacak rasyolarým böyle deðiþecek , borcum þuraya düþecek , cari oranýnm þuraya yükselecek , F/K , PD/DD þöyle olacak de yatýrýmcýya güven ver. Yok yapmazlar çünkü yatýrýmcý düþmaný bunlar.
Yer Ýmleri