Biraz nefes aldýk þükür.
Biraz nefes aldýk þükür.
Bu fiyatlardan almayanlar bilançolar iyi gelirse 100 lira üstünde sýraya girerler. Borsa böyle birsey .
Burada yaptýðým ve/veya yapacaðým tüm paylaþýmlar þahsi görüþlerimdir, asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
Burada yaptýðým ve/veya yapacaðým tüm paylaþýmlar þahsi görüþlerimdir, asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
Kýsmen haklýsýn. Kriz ortamýnda tabiiki kimse bilancoya bakmaz. Bakmaz ama bir kenara da not edilir hani... Elbet birgün ederini ve deðerini bulur. Türkiye büyük bir ülke, her þey yoluna girecektir... Borsa uzun yýllar sürecek bir rallinin henüz 3 te birini tamamladý bence...Duam odur ki borsa adýna ve arena özelinde her þey yolunda giderken; yolsuzluk yaptýðý için biranda gözaltýna alýnan ve tutuklanan bir ilin en yetkili belediye görevlisinden yola çýkarak ülkeyi ve ekonomiyi bozmaya çalýþanlara Allah fýrsat vermesin. Bu art niyetli, ar fakirlerinin emellerini rabbim boþa çýkarsýn. Bunlara inanýp sokaða düþen insanlara da Allah tan aydýnlanma diliyorum. Rabbim kalp gözlerini açsýn...
Hocam, gizli tanýk ifadeleri ile henüz suçluluðu ispatlanýp ceza almamýþ biri için, bu yazdýklarýnýz kul hakkýdýr. Allah' ýn yanýma bunla gelmeyin dediði kul hakký. Ben dilsiz þeytan olamam. Kirli siyasetinizi buraya karýþtýrmayýn. Ülkem için en güzel dualarýmý ben de ediyorum hak ve adaletle. Kul hakký yemeden.
Bir þey söyleyeyim mi? Kirli siyaset borsanýn tam göbeðinde. G noktasýnda, alnýnýn çatýnda. Veya borsa kirli siyasetin göbeðinde, hangisi kabul olursa artýk....Bunu da ben yapmadým maalesef. Kendine yatýrýmcý diyen, her siyasi kriz ortamýnda panik halinde satýþa geçen insanlar, kurumlar yaptý ve yapmaya devam ediyor. Trump gazzeyi iþgal edeceðiz dediðinde de yazdým buraya Trump paramýzý çaldý diye. Þimdi yine diyorum malum þahýslar paramýzý çaldý. Eðer bahse konu operasyonlar, mevzular olmasaydý arena þuan 60 Tl ye onaya gelmiþ olurdu. Neyse yazmayým diyorum ama bazen öfkeleniyorum kusura bakmayýn ve sokaða çýkmayýn...
Yer Ýmleri