Gap lý yüksek Açýlýþlarý ve akþam yüksekten kapanýþlarý sevmiyor bu kaðýt. Sabah 50 tl Açýlýþ fiyatýný görünce eyvah dedim. Bu sebeple Bilanço sonrasý da beni düþündürüyor.
Gap lý yüksek Açýlýþlarý ve akþam yüksekten kapanýþlarý sevmiyor bu kaðýt. Sabah 50 tl Açýlýþ fiyatýný görünce eyvah dedim. Bu sebeple Bilanço sonrasý da beni düþündürüyor.
Burada yaptýðým ve/veya yapacaðým tüm paylaþýmlar þahsi görüþlerimdir, asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
devre kesmiþ kerata...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Geçen hafta Keþke Bright Star ý satsa demiþtim.. Yani arena connect i..Onun yüzünden kredi çekerek borca girmiþtik. Sanki yönetim dediðimi duydu :)) Ýþin ilginç yönü Datagate kap göndermese bizimkilerin göndereceði yoktu sanki.. Herneyse acaba Bright Star ýn tamamý yoksa belli bölümüm belli deðil.. Bence satsýnlar çýksýnlar eðer fazla bir kar yoksa ..Yapay zeka ve yazýlým iþine yönelsinler..Tahtacýda hevesimizi kursaðýmýzda býraktý..Devre kestirerek..
Þirket boþ durmuyor maþallah
https://www.instagram.com/p/DJTjcDEtLXQ/
Satýþ haber ve rekor bilanço öncesinde yaptýðý hareketlere bakýn
Borsa gerçekten mantýðýn ve matematiðin çalýþmadýðý yer oldu
22 kiþi izliyor ve günlük 20 üstünde yazý var, bu tarz bir þirket için bence çok. Ky fazla gibi görünüyor.
Yer Ýmleri