Bakmadým ikinci çeyrek bilançolar bu borç artýþlarý ile nasýl baþa çýkacaklar ??
Arena yönetim genel kurul öncesi bilançoyu yollasa taban hisse ile genel kurul nasýl olurdu
Bakmadým ikinci çeyrek bilançolar bu borç artýþlarý ile nasýl baþa çýkacaklar ??
Arena yönetim genel kurul öncesi bilançoyu yollasa taban hisse ile genel kurul nasýl olurdu
Ýlerleyen günlerde ABD den bizim piyasalara yüklü para giriþi olacaðý yönünde söylentiler dolanýyor. Borsada yeniden yabancý payýnýn artacaðý konuþuluyor. Bu durum gercekleþirse ARENA nasýl etkilenir. Pastadan payýný alabilir mi sizce? Geçmiþte yabancý bu tahtaya ilgi gösterdi mi?
Burada yaptýðým ve/veya yapacaðým tüm paylaþýmlar þahsi görüþlerimdir, asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
Muhtemelen elinde 200-300-500 bin lot gibi mali olan, illalah etmis ve satmaya niyetli 6-8-10 yatirimci var, tahtaci sabah acilista yokladi, mali boca edeceklerini anlayinca cekti alislari, onlar satmaya calistikca asagi basti tahtayi, bence onumuzdeki birkac gun onlarin satmaya ne kadar istekli olduklari belirleyecek tahtayi, satacaksaniz yagma yok benim istedigim fiyata vereceksiniz diyor tahtaci, o fiyatlar da buralar degil gibi gorunuyor.
Efk + 6 madde ticari borçlarda alacaklarýn 1.3 milyar TL vadesi geçmiþ olmasý + Net borç 4,1 milyar TL yükselmesi ..
Efk konusu Arena ya özel deðil bir çok þirket te bu sýkýntý var …
1 hafta önce Mehmet Þimþek borsa riskli dedikten sonra sektörel bakmanýn anlamý yok…
Temkinli olmakta fayda var iyi geceler…
1 hafta önce riskli denmiþ,1 hafta sonra uygulamýþsýnýz.Bu da bir tercih.Ýyi Geceler.
Yer Ýmleri