Böyle sýkýntýlý dönemlerde EMÝRHAN06 Bey yazýlarýyla bizleri ferahlatýrdý. En son 16 MAYIS 2025 de yazmýþ, bir daha da bu platforma uðramamýþ. Biz onun iyi niyetinden hiç þüphe etmedik. Kendisinin deðerli görüþlerini özlüyoruz, ha hisse ile vedalaþtý ise diyecek birþey yok.
Hocam hisse ile vedalaþmadým ancak artýk yazmama kararý aldým. Çünkü þirketin sahiplerinin ve yöneticilerinin kötü niyeti yüzünden , buraya ne yazarsanýz yazýn onlarýn istediði oluyor tahtada.
Ýlk çeyrek net karý 500 milyon lira törpülediler çeþitli , komisyon , prim ve þerefiye gideri ile. Tüm tek defalýk giderler ilk çeyrek yapýldýo 2. çeyrek iyi gelir dedik bilanço , bu sefer de 300 milyon lira þüpheli alacak karþýlýðý ayýrýp bunu da pazarlama giderinin içine atmalarý sonucu 350 milyon zarar geldi.
Bu da tek defalýk gider ama 3. çeyrekte de benzer bir bizans oyunu yapmayacaklarýnýn garantisi yok. Açýkcasý yönetime ve patronlara olan güvenim hiç kalmadý atýk. Finansal tablolarla istedikleri gibi oynuyorlar. O yüzden burada bir þey yazmanýn da mantýðý yok. Herkes kendi kararýný verse daha iyi olur.
selamlar , saygýlar .
8-9 aydýr hissedeyim. Kaç hikayeyi çöp ettiler. Paynet satýþý hikayesi 2 kez çöp oldu. Birincisinde Ýmamoðlu tutuklandý 2 3 taban yedik ikincisinde bilanço açýklanýnca paynet in çöpe gittiði anlaþýldý 1 taban yedik. Þimdi önümüzde 3 hikaye daha var. 1-) Saðlýk-GPT 2-) Vodafone sözleþme devri 3-) Hintli hakim ortaðýn TR operasyonunu sona erdirmesi... En önemlisi bence 3. Hikaye... Bu yönetim zihniyetinden kurtulmak lazým. O zaman her þey güzel olabilir.
Burada yaptýðým ve/veya yapacaðým tüm paylaþýmlar þahsi görüþlerimdir, asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
Bunlarýn sicillerinin bozuk olduðunu çok sonralarý öðrendim...Burdan da kimse uyarmadý. Bilseydim ki bunlar sahtekâr asla yatýrým yapmazdým. Ben yeni gelecek olanlarý uyarmak istiyorum. Gidin baþka þirketlere yatýrým yapýn...
Burada yaptýðým ve/veya yapacaðým tüm paylaþýmlar þahsi görüþlerimdir, asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
Hocam finansal raporlar KAP'ýnýn içinde SPK denetçi raporu var. Onun 25. sayfasýna bakarsan orada belirtiliyor aþaðýdaki gibi. Zaten yönetim gideri geçen seneki ile hemen hemen ayný iken , pazarlama gideri geçen sene 115 milyon iken bu sene 465 milyon olmuþ. Enflasyon ile açýklanacak bir fark deðil bu. Detayýna baktýðýnýzda , geçen sene þüpheli alacak karþýlýðý sýfýr iken bu sene 300 milyon.
1 Nisan -
30 Haziran
2025
Þüpheli alacak giderleri (300.281.269) -
Yer Ýmleri