Sayýn Küçükandonyadis,rica etsem elinizde haftalýk aylýk usd bazlý grafikler varsa yatýrým tavsiyesi olmamak þartý ile uygun bir zamanýnýzda paylaþabilirmisiniz.
Almanya ya çalýþmaya giden milyonlarca yabancý mülk edindi ve orada kaldý. Almanya battý mý? Sana deðil seni yetiþtiren baðnaz ideolojilerin esiri olmuþ, halk zenginleþtikçe kendilerini fakirleþmiþ olarak hisseden, türk halkýný güdülecek sürü olarak gören baðnaz profösörlere kýzmak lazým aslýnda. Sen köylere git yediðin etin kaynaðý hayvanlara kimler bakýyor, sanayiye git küçük iþletmelerde kimler çalýþýyor gör. Hayvancýlýkla uðraþan bir köye git ve ben ülkedeki yabancýlara karþýyým de ve bir ton dayak ye gel.
Þu sayfaya din ve siyaset girmesin diyoruz ama inatla sokuyorsunuz. Her 2 taraf için de söylüyorum.
Ama bence sen bu konularda fazla fikir beyan etme. Çünkü ettiklerinin ne kadar yanlýþ olduðu ortada.
Vay neymiþ , ülkeyi bu hale getirenlere destek olanlar utanç duyacakmýþ.
20 senedir AK partiye oy atan birisi olarak konuþuyorum , yanlýþlarý oldu , ama sevaplarý günahlarýný 1000 kat aþar.
Yaþýn kaç bilmiyorum ama 1982-2002 arasýna bir bak , bir de 2002-2022 arasýna bak.
Bu gözler USD'ýn bir gecede %150 arttýðý günleri gördü. Bu gözler gecelik faizin %7500 olduðu günleri gördü. Bu gözler devlet tahvilinin %120 olduðu günleri gördü.
Bir de dön bak bakalým 2002-2013 arasý USD kaçmýþ ?
11 sene bu ülkede USD 1,3-1,7 arasýnda kaldý. O zaman iktidar kimdi. Bunlarý neden söylemiyorsunuz.
Orada iktidar baþarýlý idi ise belki de son 2-3 senedir baþarýsýz olabilir ama ben verdiðim destekten sonra ne piþmaným ne de utanýrým.
KoRS hocam benim için stopp loss kötü bilançodur demiþti. Çok doðru dedi. Benim için de desteðin çekilmesi , kötü yönetimdir. Ýyi yönettiði sürece kimseye ideolojik olarak karþý olmam. Kötü yönettikleri anda destek çekilir.
Rahmetli Ecevite 1999 seçimlerinde %25-27 civarý oy veren bu millet , 2002 senesinde %1-2 verdi beceremeyince.
Merak etme Erdoðanýn da beceremediði anlaþýlýrsa aynýsý olur. Þu anda yeterince insan sorguluyor zaten .
Bir önceki yazýmda d serzeniþte bulundum. Ülke Don Kiþotlukla yönetimez.
Ama bu iþi ideolojiye dökmeyin , vay destek olanlar da utansýn falan.
Bu iktidar sayesinde GSMH kiþi baþý 12 bin dolarlara kadar çýktý , büyümeler oldu , herkes ev araba sahibi oldu vesaire. Þimdi baþarýsýz oluabilirler , düzeltemezlerse giderler merak etmeyin.
Gelen adam daha beterini yaparsa , ki yapar , o zaman da onu getirenler utanýr o zaman. Var mý böyle bir mantýk.
Deutche almaya baþladý. BofA da zaten tamamen bitirmemiþti ama o da net alýþta fakat yukarý giderse satar. Yada tekrar 500-600 bin lotlara kadar çýkar .
Buradan biraz Gedik alýþý görünse film kopacak aslýnda.
Aslýnda Gedik de pasiften biraz aldý ama normal vatandaþ da olabilir o.
Perea pasife 1000 lot koymaz normalde.
Tahta kývýlcým bekliyor. Gelirse 11,50 denemesi yapabilir.
Aslýnda bu platformun bir siyaset ARENA'sý olmadýðýnýn tabiki farkýndayýz ama hakikatlere hatta cümlelerin aralarýnda dini ve milli deðerlerimize taþ atan bu çapsýzlara da bir cevap verilmesi gerekiyor. Bunlar Arap geldiði zaman memleket elden gidiyor diye feryat eder güney bölgelerimizde batýlýlarýn aldýklarýný görmezler. Bunlar arabý sevmiyor da, hangi özelliðinden dolayý sevmiyor esas bunu düþünmek lazým.
Yer Ýmleri