-
Arenanın yönü Emirhan kardeşiminde söylediği gibi 2021 4.çeyrek bilanço verileri vede 2022 1.çeyrek bilançosuyla belirginlik kazanacak.Arada gelecek pozitif haberlerde işin tuzu biberi olacak.
Bize gereken biraz daha sabır.
-
Emirhan abi götürüyor bizi gitti yere :) sorpressa ile benim Emirhan abiye karşı zaafımız var seviyoruz Emirhan abiyi :)
-
Alışlar bayağı zayıf açıldı gerçi hiç belli olmuyor anında silip yazıyorlar tekrardan
-
İnfo hiç şaşırtmıyor. HSBC'den daha istikrarlı.
Yaklaşık 2 haftadır hemen hemen her gün aldı.
Seansın ilk 1 saatinde mutlaka 40-50 bin lot arası bir emir veriyor ve seans sonuna kadar da o emri yerinden kıpırdatmıyor. Alsa da almasa da o emir orada duruyor.
Eğer bugün HSBC yine alırsa seans sonuna doğru bayağı hareketli oluruz. Bu ara başka yüklü alım yapacak birileri gelirse de o da işin kreması olur.
-
Bu hissesinin tahtacısı İş bankası mı?
-

Originally Posted by
Nazar
Bu hissesinin tahtacısı İş bankası mı?
Hocam ben burada tahtacı olduğunu sanmıyorum. Bunu defalarca da burada söyledim.
Tahtacı olsa , herkese bu kadar top oynama alanı açmazdı. Hem Perea , hem HSBC , hem fonlar aynı adam değilse , bunların dışında da tahtacı olamaz bu tahtada.
İş yatırım Perea'dan sonra en fazla mala sahip aracı kurum. Ama hissenin bölündüğü 6 temmuz 2021'den bugüne kadar takas değişimine bakarsanız , İş yatırımın elindeki malın sadece %10'unu sattığını görürsünüz. Yani Pereanın 3,4 milyon , HSBC'nin 1,2 milyon , yatırım fonlarının 700 bin lot aldığı bir yerde İş yatırımın 6 ayda elindekinin sadece %10'unu satmış olması normal.
Perea varken kimse bu tahtayı ele geçirmeye cesaret edemez bence. İş yatırımda belki de 300-500 kişinin malı var. En büyük aracı kurumun en çok işlemi yapması kadar normal birşey olmaz.
-
Anladım abi teşekkür ederim. İş bankasını sürekli derinlikte görünce öyle düşündüm ben. Gerçi KY de çok işlem yaptığı bir banka
-
Küresel akıllı telefon sevkiyatı 2017den beri ilk kez artmış _blomberg kaynaklı yeni haber bizede etkisi olmuştur galiba
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri