-
Hayırlı Cumalar Üstadım.
Şirketin önünde pankart açmak lazım küçük yatırımcıyı ezdirmeyin diye.Hintlilerin geldiği gün bir tane beyaz inek kiralayıp yanımıza alırsak belki mesaj yerine ulaşır diye düşünüyorum.
-
Her ay paynet süreci olumlu gidiyor diye kapa yazı gönderseler bile yeterli.Tutunurduk bir yerlerde.
-
Kansız kagida güvenmiyorum bir daha ekleme yapmayacağım dedim bugün yine ekleme yapıp aldim yine elime verdi.
-
10 dk. önce elimdeki başka bir kağıdı 16.76 dan sattım 13.30 dan bunu aldim şimdi sattığım kağıt 16.98 bu 13.27..
-

Originally Posted by
ADORABLE
Kansız kagida güvenmiyorum bir daha ekleme yapmayacağım dedim bugün yine ekleme yapıp aldim yine elime verdi.
Bende düşünüyorum şu an maaş farkını eklesem mi eklemesem mi :)
-
Bu şeref yoksunu kağıt benim cehenneme giriş biletim oldu. Günümün en az 10 saati buna küfür etmekle geçiyor
-
https://www.trthaber.com/m/haber/eko...or-695962.html
Arena Yönetimi Ges sektörü için üretim stratejili bir yol haritası planlayabilir mi?Lojistik desteği bi yere kadar.Zaman aleyhte bir an evvel GES sektörüne ağırlık vermeleri gerekiyor.Para lazım.Paynet i daha fazla oyalamak anlamsız bana göre.
Şahsi düşüncelerimdir.Tavsiye içermez.Tavsiye verecek düzeyde değilim.
-
Şirketin hiç bir şey yapmasına gerek yok yapması gereken tek bir şey var tahtadaki pislikleri temizlemek
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri