Taban yapmazsanýz anneciðinizin ellerinden öperim
Psikolojimin a.asýný s.ktin. Bende senin a.naný s.keyim.
Paynet sürecini bu kadar uzatmaktaki amaçlarý; þiþmiþ endeksin bir türlü düþmemiþ olmasý ve hisseyi baskýlayamamalarý. Þimdi ellerine fýrsat geçti, endeks düþerken bayraðý en önde tutan oldu, istedikleri gibi baskýlýyorlar tahtayý. Paynet sürecinin ne zaman tamamlanacaðýný (belkide tamamlandý) yönetim, dostlarýnýz, yakýnlarýnýz, sözde tahtacý, hatta saðýr sultanýn bile bildiðinden hiç þüphem yok. Paynet haberi hakkýnda ilk KAP atalý 1 sene oldu, o günden beri kitlediniz yatýrýmcýyý buraya ne ses ne nefes, üç beþ kuruþuna göz diktiniz milletin resmen. Kendi kurduðunuz tiyatroyu kendiniz çalýp oynuyorsunuz ama her oyunun bir sonu vardýr! Biraz ÞEREFÝNÝZ HAYSÝYETÝNÝZ kaldý ise, çýkar adam gibi Paynet süreci ile ilgili bilgilendirme yaparsýnýz. KAP haberlerini yatýrýmcýyý yanýltmak üzere kullanmak suçtur. Ne gizlilik anlaþmasýymýþ arkadaþ, sanki ülke sýrrý, alt tarafý bir þirketi baþka bir þirket satýn alacak tüm görüþmeler gizlilik içerisinde yürütülüyor bilgi gizleniyor, fakat iþin trajikomik kýsmý bu þirket halka arz edilmiþ durumda. Yani bu bilgiler aslýnda yatýrýmcýdan saklanýyor. Bu kadar itibarsýz yönetim baþka yerde görülmez herhalde.
YTD
Bugün baya mal aldým. Bu hýzla giderse tahtacimiz yakýnda ben olucam.
a.q. kaðýdý endeks düþerken en önde koþturuyordun bari endeks çýkarken endeks kadar çýk o.ç. hisse..
Bu endekste eksi kapatmazsa bu kaðýdýn da tahtacýsýnýn da a.q
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi olmayýp þahsi görüþümdür.
Yer Ýmleri