42-43 e gider gibiydi,Mike Tyson Abi yorumsuz.
42-43 e gider gibiydi,Mike Tyson Abi yorumsuz.
Bir de süreç ne zaman sonlanýr. Her gün aleyhimize yazýyor. Tahmini olan var mý?
Tesekkurler yorumlariniz için..
Bugun sirket yatirimci iliskilerini aradim.
Dedimki ben arena yatirimcisi olarak her gün yaklasik 5-10 milyon civarýnda faiz gideri olusmasindan rahatsizlik duyuyorum.Siz bir rahatsizlik duymuyor musunuz?Rekabet kurulumuyla gorusmuyor musunuz sormuyor musunuz vs
Kendileri de 2 hafta önce gorusmusler bizde beklemedeyiz diyor devlet kurumunda iþler bu þekilde olabiliyor normalde 2 ayda sonuclanmasini bekliyoruduk vs dedi yatirimci iliskileri..
Bence her bir duyarlý yatirimci þirketi arayýp bu durumu sorgularsa sirkette de bir farkindalik olusturabilir ama bir yandan da þunu düþünüyorum.Gercekten geç kalýnan her gün (rekabet kurulumu onayý) þirkete yüklü zarar yazmasina raðmen bu rahatlýk nerden geliyor anlayamadým.Benim þirketim olsa her gün ararým onay verecek kurumu.Malesef ülkemizde aglamayana meme yok..
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
Sirket yatirimci iliskileri
direkt no:0212 364 6526
Belki aramak isteyen olursa diye paylaþýyorum.
Kiþisel görüsümdür.Kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.Alan da satan da kendi bilir..
Sikinti orda zaten Sn sorpressa.
2 hafta önce aramýþ sormuþ 1 kere.Dusunsenize þirketiniz var her gün 5-10 milyon sýrf bu onay gecikmesinden zarar yazýyor ve 1 kere ariyorsunuz baþka bir sorgulama vs yok bana tuhaf geliyor..
Bunu söylerken tabiki bu baþvurunun baþlarinda bu durumu sorgulamaya gerek yok sonuçta rekabet kurulumunun da bir prosedürü bir iþ akýþ vs durumu vardýr.Eger ortalama 2 ay içerisinde sonlanmasi gerektiðine inaniyorsaniz 2 ayý gectikten sonra her gün sorarým sorgularim benim sirketim olsa.Aciklama isterim yani neden uzadý vs.
Ben geçen hafta rekabet kurulumuna da ulaþtým ama doðal olarak bana bununla ilgili bir bilgi veremiyeceklerini soylediler ama þirket bastýrsa bence gerekceli bir açýklama yaparlar diye düþünüyorum.Sonucta zarar yazýyorum bunlarýn belki de keyfe keder bekletmesinden..
O zaman felaket olur hocam. Bu ihtimali düþünmek bile istemem.
Paynet satýlmazsa bu bilanço yapýsý ile bu hisse 15 lira bile etmez.
Ama bu ihtimali %1 olarak bile görmüyorum. Onaylamamasý için hiçbir gerekçesi yok.
Ama neden bu kadar uzun sürdü bilmiyorum. Ben de 2 ay içinde onaylanýr diye düþünüyordum. Bu hafta 3 ay bitecek. Ýnþaallah yakýnda onaylanýr.
Yer Ýmleri