Emirhan bey yorum alsak sizden paynet satýþý ile ilgili durum nedir çok uzun sürmedi mi bu süreç
Emirhan bey yorum alsak sizden paynet satýþý ile ilgili durum nedir çok uzun sürmedi mi bu süreç
gereðinden fazla uzun sürdü ama yapacak da bir þey yok. Þirket de açýklama yapmýyor. Sözlü yada yazýlý sorsan belii baþlý kalýp cevaplar veriyorlar. Takip ediyoruz hýzlanmasý için çalýþýyoruz ama devlet kurumu çok da zorlayamýyoruz gibi cevaplar veriyorlar.
Neden bu kadar uzadý bilmiyorum , ne zaman onaylanýr onu da bilmiyorum ama çok uzadýðý kesin. Bence Mayýs ayýnda ilk satýþ haberi KAP'ta yayýnlandýðý gün hisseyi 61 liradan aþaðý basýp 2-3 günde 40-45 liralara düþürenler , sonrasýnda da satýþa devam edip hisseyi Perea satýþlarý ile 25 liralara düþürenler hem iþin bu kadar uzayacaðýný biliyordu hem de Perea'nýn satacaðýný. Pis kokular bunlar ama yapacak da birþey yok gibi. Bu seviyeden bu hisse satýlmaz artýk eðer Paynet satýþý onaylanacak ise. Tam tersi alýnýr.
Perea son 45-50 günde 4-5 milyon lot mal sattý ama inatla da bu satýþlarý karþýladýlar. Bir oyun var yine ama bakalým nedir göreceðiz.
Daha önce de yazdým, bu tahtada Ömer Musa'dan habersiz kimse oyun kuramaz.
O gün bugün mü :)
Tavanda kaç lot var?Rica etsem derinliði görebilen yazabilir mi?Teþekkürler.
7 mly lot iþlem olmuþ,rekor.
þirketin rekabet kurulu'na baþvurduðundan þüphelenmeye baþladým. Onay süreci bu kadar sürmemeli ya da firma bununla ilgili yatýrýmcýlarý bilgilendirmeli. Eksik evrak mý gönderdiler de Rekabet kurulu evrakýn tamamlanmasýný bekliyor acaba.
ya da belki de böyle bir süreç hiç olmamýþtýr diye mi düþünmek lazým, burasý Türkiye her þeyi düþündürtüyorlar nedense :)
yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri