Eski para ile aşağı yukarı 10 katrilyon borcu nasıl yapmış acaba?Yoksa ben yanlış mı değerlendiriyorum?Paynet satışı bu borcu tamamen kapatıyor mu?Bilgisi olan var mı?
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eski para ile aşağı yukarı 10 katrilyon borcu nasıl yapmış acaba?Yoksa ben yanlış mı değerlendiriyorum?Paynet satışı bu borcu tamamen kapatıyor mu?Bilgisi olan var mı?
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu firma bilgisayar toptancýlýðý yapan bir firma. Yan olarak da yazýcý tarayýcý v.b ürünler... Bu sektörde alýmlar vadeli olabilir. Yani aldýn ödemesi 3-5 ay sonunda. Aldýðýný satýnca ödersin. Zaten yaklaþýk 1 milyar nakit kasada var. 7 milyar ticari iliþkilerden doðan alacak var. Sonra birde stok olarak çalýþýlan bir sektör. Stokta 2 milyarlýk mal var. Bunlarý topla ne yapar. 40 yapar ..!
Burada yaptýðým ve/veya yapacaðým tüm paylaþýmlar þahsi görüþlerimdir, asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
Yurtdýþý firmalarýna öderken tl olarak mý ödüyor. Senin o dediðin yurtiçi piyasalarda geçerli. Firmalar teklif verince 1 hafta geçerlidir diye not düþüyor veya 3-5 gün. Pandemide 2 güne kadar düþmüþtü vade. Ama aldýðý Ürünün ödemesini Usd olarak yapýyorsa 3 milyon dolar 1 sene sonrada 3 milyon dolardýr. Bu konuda net bilgi sahibi olan varsa bizin bilgilendirdbilir. Veya yatýrýmcý iliþkilerini baðlayalým hatta.
Burada yaptýðým ve/veya yapacaðým tüm paylaþýmlar þahsi görüþlerimdir, asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
Arkadaþlar aylýk grafik nasýl?
Bu hafta sert yukarý yapmasý gerekmiyor mu normalde,endeksten baðýmsýz.
Yer Ýmleri