Son Günlerde Fitch ve S&P nin Görünümü Negatif e Düşürmesi, Zarrab Davasında Yeni Gizli Dosya Eklenmesi, Apple ın Türkiye de Ürünleri için Dolar Kurunu Daha da Yukarıda Belirlemesi, Demokrasi Zirvesine Türkiye nin Davet Edilmemesi ve Hepsinin Ard Arda Gelmesi
24 kasım yani 16 gün önce 31 tl ye aldıgım A-4 kagıdı 66 tl ye aldım isteyen araştırabilir...
Türkiye şahlanıyor...
tuik kagıdı hemen enflasyon sepeti dışına atar...
13 krş mu oluyor bir yaprak kağıt.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Unitcredit kactı acaba ispanyollarda araplara iteleyip kacmak istermi . Bankbilbao nun durumu ne acaba . Araplar haric tr de banka alan herkes sattı kactı . Ulkenin bu durumuna bakip kurtulmak istermi digerleri gibi .
Benim yıl sonu tahminleri daha şimdiden patladı. Keşke haklı çıkmasam. Bundan sonra Rabb'im sonumuzu hayırlı etsin. Atilla yeşilada Şubat da film kopacak diyor. IMF ile borç görüşmesi varmış. Ekonomi Bakanlığı için Şimşek e teklif gitmiş şartlar öne sürmüş. Sanırım RTE nin ekonomi danışmanları ters köşe oldu ipin ucu da kaçtı. ÜFE kaynaklık %25 zam var %12 de USD den girerse bunun sonu ne olur. Birde iki belediye başkanına ve iki parti ye operasyon söylentisi var. Ben olsam Kılıçtaroglu nu da yerim bütün planlarını bozuyor her ne kadar seçim kazanamamış bile olsa. İki tane gizemli kişi var Baykal ve Bahçeli. Birinin gidişi kaset ile öbürünün neyi var bilinmiyor.
Yer İmleri