Bankalara mevzuattan destek gelirse bu güçlü olana değil zayıf olanlara yarar diye GARAN yerine diğerlerini alıyorlar belki.
Faizler düşer ise eski düşük faizli verilen krediler kamu bankalarını rahatlatabilir düşüncesi de olabilir.
Bankalara mevzuattan destek gelirse bu güçlü olana değil zayıf olanlara yarar diye GARAN yerine diğerlerini alıyorlar belki.
Faizler düşer ise eski düşük faizli verilen krediler kamu bankalarını rahatlatabilir düşüncesi de olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Endeks 215 Garan 12.15 Tühh sıfatına
Faizler yükselir ise Akbank daha şanslı gibi, diğerlerine göre daha likit gibi geldi bana. Çok kredi dağıtmamış özkaynaklarına kıyasla. Türktelekom beklentisi de olabilir.
Yeni ekonomik programı destekliyoruz derler ise sabancı grubu hisseleri de bademspora transfer olabilir. Koç hisseleri rahat yükseliyor, demek biz buradayız bir yere gidemeyiz memleketin hayrını düşünüyoruz vs demişlerdir belki.
call ve put opsiyonlarında volatilite fiyatlaması değişik bugün.. call implied volatilitesi ortalamada daha yüksek put'a göre.. long yönde bir iştah var gibi fiyatlanmış durumda.. vadeli de bunu yansıtıyor teorik ile olan fark ile ama yine de dikkatli olmakta fayda var..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Bu BBVA!ya sen gel yüksek oranlı bir bedelli yap hem sen kazan hem memleket kazansın derler mi acaba? O sırada %51 i geçince çağrı olmuyor diye biliyorum.
la yoksa dünkü toplantıda matbaada basın bizim hisseleri alın mı dediler![]()
BBVA'nın fiyatı güncellemesi lazım. Bu kadar hissedar enayi değil
Yer İmleri