-

Originally Posted by
*Bozkurt
Bilmiyorum abi ne olucağını,
Kazanırsam rakı açıp masayı donaltıp yengeç yiycem

bu arada bu zamana kadar hiç yengeç yemedim, tadı nasıl bilmiyorum, Culpable abiden canım çekti

Bende zorende bir formasyon gordum daldim. 20 25 kurusunu alirsam bende tl zarari cikartirim. Birgun dolardaki zararimi cikarirsam arkama bakmadan bu batakhaneden kacacagim.
-

Originally Posted by
TÜRKOĞLU
oğlum sen daha nerede ne iş yaptığını bilmiyorsun...adı üstünde vadeli işlemler yani faiz var içinde...lan kıvrandıça batıyorsun...spot viop farkı neden oluyor? faizden...
vadeli / peşin konusuna katılım bankacığı çerçevesinden bakarsan şartlar değişebilir [emoji846]
-
evet culpable adam böyle rezil rüsva edilir işte...tamam mı ciğerim...hayatında yüzünü görmediğin insanlara sosyal statü belirleme kendi kafandan...onu alamaz onu giyemez falan...sonra böyle birisi çıkar seni g-t eder bırakır...
-
-
-

Originally Posted by
Karax
Bende zorende bir formasyon gordum daldim. 20 25 kurusunu alirsam bende tl zarari cikartirim. Birgun dolardaki zararimi cikarirsam arkama bakmadan bu batakhaneden kacacagim.
olmuyor yapamıyorsun. Tutki gittin yine geri geliyosun. sigara gibi
-
hahahaha büyük keyifti benim için culpable...vallahi büyük keyifti...böyle kendini bi mok sanan yok christian loubatin bilmem diyen sonrada hayatında yüzünü görmediği bir insana cahil cesareti ile sosyal statü biçen o onu alamaz zart zurt diyen birisini burada rezil rüsva etmek büyük keyifti...
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Bilmiyorum abi ne olucağını,
Kazanırsam rakı açıp masayı donaltıp yengeç yiycem

bu arada bu zamana kadar hiç yengeç yemedim, tadı nasıl bilmiyorum, Culpable abiden canım çekti

Bende yemedimde keci eti alisik olmayan bunyede circir yapar diye biliyorum. Yengecte circir yapabilir diye mantik kurdum. Hay benim mantigima fakir mantigi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri